Ova atraktivna brineta bila je kuma na Trifunovićevom venčanju: Gledali smo je u ovoj poznatoj seriji

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prošlo je samo osam dana od građanskog venčanja glumca Sergeja Trifunovića sa Isidorom Mijanović.

Taj lepi događaj nažalost pao je u senku zbog nemilog događaja koji se preksinoć odigrao u kući Trifunovića kada je glumac suprugu prijavio za nasilje.

Na njihovom venčanju koje je putem fotki pre nedelju dana podelio i glumac, bio je uglavnom krug porodice i njihovih prijatelja, a jedna brineta posebno je zapala za oko svima. Mnogi nisu mogli da "provale" o kome je reč ali smo brzo shvatili da je to crnogorska glumica Anja Drljević.

- Mali svat i kumovi, sad već legalizovani - napisala je Anja ispod fotografije gde pozira sa sinom.

Lepu i atraktivnu Anju publika je upoznala u seriji "Lud, zbunjen, normalan" gde je glumila Zoricu. Inače, ona je jedno od zapaženijih glumačkih lica u Crnoj Gori a poreklom je iz Nikšića kao i Sergejeva supruga.

Na građanskom venčanju svojih prijatelja, Anja je povela i svog sina a o roditeljstvu je Anja ranije govorila kao o najtežem ali najplemenitijem poslu u njenom životu.

- Zameram na simpatičan način starijim generacijama koje uopšte nisu o majčinstvu pričale onako iskreno. Nisu rekle koliko je zapravo teško biti roditelj, ne samo majka, već i otac. To je najteža stvar u životu koju sam radila, ali i najlepša, najsvrsishodnija i najplemenitija- rekla je ranije Anja.

Glumica je tada rekla da majčinstvo inspiriše da bude što bolja osoba i uzor sinu, kojeg zajedno sa mužem želi da nauči pravim vrednostima. Iako je za mnoge žene teško da balansiraju između karijere i majčinstva u Anjinom slučaju nije tako, nju majčinstvo podstiče na usavršavanje i uči je da ceni svaki trenutak ali i da otkrije veću snagu volje.

- Teško je kada odem na četiri dana, a moja ili suprugova majka čuvaju sina, jer ne mogu da se opustim sto odsto i da igram predstavu, da popijem piće. Jedan deo mozga mi je stalno ‘sa detetom’. Osećam i grižu savesti što ostavljam svoje dete. Međutim, kada izađem na scenu taj osećaj ispari. Čovek prosto mora da se hvata u korak sa vremenom i sa svime što želi ili bi želeo da postigne - rekla je ona, prenosi Blic.

Podsećanja radi, Sergejeva supruga je juče odvedena u imigracioni centar odakle bi trebalo da je policija odveze do hrvatske granice, gde bi neko morao da dođe po nju.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Pojavio se snimak sa venčanja Isidore i Sergeja Trifunovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA