Prvo oglašavanje Sergeja Trifunovića nakon što je prijavio ženu policiji: "Neću izaći iz stana!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za nasilje, ali je tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva saopštio da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Isidora će uskoro morati da napusti Srbiju zbog nezakonitog boravka.

Ekipa medija je prisutna ispred zgrade gde su živeli zajedno, dok Sergej, koji nije napustio stan otkako je prijavio ženu, kako kaže, ni ne planira da to uradi.

- Neću izaći iz stana, džaba čekate - rekao je Sergej sa prozora.

Podsetimo, Sergej Trifunović prijavio je juče, 23. oktobra, suprugu Isidoru nakon čega je ona osuđena, a kako sada tvrde beorgadski mediji, ona je dobila i otkaz na poslu.

Isidora je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i moraće da napusti našu zemlju.

Inače, kako prenose domaći mediji, Isidora je navodno nedavno dobila otkaz na televiziji gde je radila kao voditeljka, piše "Alo".

Podsetimo, supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, trenutno se nalazi u imigracionom centru, prenose domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Isidora je napustila policijsku stanicu i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gde će neko morati da dođe po nju.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    24. oktobar 2024 | 11:50

    Čovjek je prešao igricu, kakav način da se riješiš žene, ekspresno!

  • Pijapivo

    24. oktobar 2024 | 11:56

    I nemoj izlaziti, koji ćeš nam 😂

  • Невена

    24. oktobar 2024 | 12:16

    Сви ови велики српски либерали се показаше као веома храбри и морални мушкарци. Све их убацити у неки ријалити јер им очигледно фали белог и новца да би се смирили. Зна се и ко то треба финансирати ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA