Tamara se porodila, pa svoje telo "iscrtala" uz pomoć jedne dijete: Jede sve što želi, ali uveče samo...

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi višak kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva.

Kako je rekla, ona je na autofagiji, a da čak i pored silnih obaveza stiže da trenira.

- Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve - rekla je Milutinovićeva.

- Prve dve nedelje su mi bile kobne, krenula sam da se tresem i tražila sam nešto slatko ali sada sam se već navikla. Ja jedem samo od 12 do 20 sati i posle 20 časova ništa ne smem, a meni je radno vreme posle 23 sata, tako da samo voda -izjavila je Tamara svojevremeno.

Podsetimo, Tamara je nedavno doživela neprijatn iskustvo i to sa menadžerom s kojim je dogovorila svoj nastup u novogodišnjoj noći.

Oni su, naime, bez konsultacije s njom promenili mesto na kojem je trebala da nastupa, na šta je ona oštro reagovala i otakzala saradnju s njima, zbog njihove neprofesijonalnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA