Isplivao najjeziviji snimak: Ovako je Pi Didi pozvao dete od 13 godina na "after", uz pakleni smeh

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Snimak Šona Didija Kombsa koji poziva glumicu, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina, na žurku postao je ponovo viralan usred navoda da je muzički mogul činio seksualne malverzacije prema maloletnicima.

Na snimku se vidi reper, tada 33-godišnak, kako pita Davej Čejs, tada 12-godišnjakinju, iza scene na dodeli MTV filmskih nagrada 2003: "Dolaziš li na afterparti večeras?" dok joj prilazi držeći piće blizu usta.

Mlada devojka tada klimne glavom, navodeći Kombsa, koji je u to vreme bio poznat po tome da priređuje divlje holivudske zabave, da se nasmeje i kaže: "Da!"

Oni su se naizgled upoznali ranije te večeri kada su osnivač Bad Boi Records-a i Ešton Kučer dodelili Čejs nagradu za najboljeg negativca za njenu ulogu Samare u hit horor filmu "Prsten".

Kada je Čejs otišla da primi svoju nagradu tokom emisije uživo, Kučer, koji je jednom nagovestio da zna tajne o Kombsu, nagnuo se da kaže tinejdžerki da joj ide "tako dobro" i nežno je potapšao po rukama. Reper joj je tada rekao na podijumu: "Ne žuri".

Kučer, tada 25-godišnjak, takođe je bio u bekstejdžu kada je Kombs uputio pozivnicu za zabavu, jer se čini da se to dogodilo odmah nakon razmene nagrada, ali se samo nasmejao na primedbe svog ko-prezentatora.

@dailymail Diddy let out a creepy laugh as he invited 13-year-old actress, Daveigh Chase, to an after party in 2003. The clip has resurfaced amid multiple allegations from an individual who claims she was r*ped by Diddy and another unnamed male celebrity at a VMA after party three years prior, when she was 13. 🎥 MTV VMA’s #diddy #seandiddycombs #child #resurfaced #2003 #vmas #MTV ♬ original sound - Daily Mail

"Didi je sve ovo uradio javno, zamislite šta se desilo iza zatvorenih vrata. Nadam se da će ga zatvoriti doživotno!" jedan je od komentara ispod snimka koji je ponovo postao viralan.

Drugi komentator je dodao : "Prokletstvo, to je očigledno kada se pogleda unazad. Jadna deca nisu imala šanse. Njegovo veselje je odbojno".

Portparol KOmbsa je rekao za Pejdž Siks: "Razočaravajuće je videti kako mediji i komentatori društvenih medija izvrću trenutke u nešto što nisu bili".

Reper koji sada ima 54 godine, već je bio na ovom putu zbog svojih nedavnih pravnih problema, pošto se nekoliko snimaka na kojima je on sa mladim Džastinom Biberom takođe pojavilo na mreži, što je izazvalo nova pitanja i zabrinutosti.

Iz Pejdž Siks pokušali su da dobiju komenatar Kučerovog portparola, ali to se nije desilo. Čejs, koja sada ima 34 godine, takođe nije odgovorila na zahteve za komentar, niti je komentarisala na internetu. Međutim, zvezda "Donija Darka" poslednjih godina se ne oglašava mnogo na društvenim mrežama. Svoju poslednju objavu na Instagramu je podelila 2017.

Iste godine, Čejs je upala u probleme sa zakonom kada je uhapšena zbog vožnje u ukradenom automobilu . Sledeće godine, glumica "Lilo & Stitč" optužena je za posedovanje droge.

U međuvremenu, Kombsovi pravni problemi su mnogo ozbiljniji, pošto je optužen za seksualnu trgovinu, reketiranje, prevaru ili prinudu i prevoz radi bavljenja prostitucijom nakon što je uhapšen prošlog meseca.

Otac sedmoro dece takođe se suočava sa brojnim građanskim tužbama za seksualni napad protiv 120 navodnih žrtava, uključujući 25 maloletnika. Jedan od onih koji ga za to terete je u vreme navodnog zločina imao samo 9 godina.

U tužbi podnesenoj ove nedelje, Kombs i druga neimenovana muška slavna ličnost optuženi su da su silovali 13-godišnju devojčicu posle dodele MTV video muzičkih nagrada 2000. pred slavnom odraslom ženom. Identiteti dve druge zvezde i tinejdžera nisu poznati.

Kombsov tim je zahtevao da se objave imena navodnih žrtava kako bi reper "Sve je o Bendžaminima" mogao da se brani od navoda tokom suđenja koje počinje u maju 2025.

Didi, koji je negirao optužbe u svim slučajevima protiv njega, trenutno se nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu u Njujorku. Preti mu minimalna kazna od 15 godina zatvora ili maksimalna doživotna kazna ako bude osuđen.

(Telegraf.rs/Pagesix)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    24. oktobar 2024 | 06:59

    Samo mi nije jasno,svi oko njega su to znali i pre 10,20, i više godina,ako je to radio.I svi su ćutali,išli na žurke,slikali se za IG,FB,X,TikTok,i sada se svi zgražavaju,i više od pola će svedočiti.Da su bar 10% od pravog čoveka,ili bi odustali tada od žurki,ili bi ga tada prijavili,ovako su talog,dno dna.Tako je isto i kod nas.

  • Mile

    24. oktobar 2024 | 08:16

    Ja mislim da je snup Dog jači od diddiya on bi ga prebio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA