"Vratio se na mesto nesreće!" Potresna objava Darka Lazića: "Hvala ti Bože što si me sačuvao"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevač Darko Lazić pre šest godina doživeo je ozbiljnu saobraćajnu nezgodu na putu kod Pećinaca.

U oktobru 2018. godine, Lazić je doživeo stravične povrede kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se. Tada je tim lekara borio za njegov život, a pevač je proveo dva meseca u bolnici, od čega 23 dana u komi.

Darko je danas prošao tim putem i podelio je emotivnu poruku na društvenim mrežama

- Pre tačno 6 godina, na ovom mestu, tačno u ovo vreme desila se teška nesreća. Hvala ti, Bože, što si me sačuvao. Zahvalan sam ti na svakom danu koji si mi podario - napisao je Darko u opisu snimka.

Podsećamo, u trenutku nesreće, uz njega su bili članovi porodice, uključujući njegovu majku Branku, oca Milana, koji je preminuo dve godine kasnije, brata Dragana, ali tadašnju verenicu Marinu Gagić.

Lazić se prisetio svojih stravičnih povreda, uključujući 12 polomljenih rebara, povredu kukova, karlice i bubrega, kao i disanje na aparatima. Iako su mnogi sumnjali u njegov oporavak, Darko je uspeo da prevaziđe teške trenutke i nastavi dalje sa životom.

- Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - otkrio je Lazić pre izvesnog vremena za medije.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA