Desingerica zgrozio nekulturnim postupkom u emisiji: Mislio je da niko neće primetiti

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je gostovao u emisiji Magazin In kod voditeljke Sanje Marinković.

Tokom emisije, gledaoce je zapanio trenutak kada je Desingerica izvadio žvaku iz usta i zalepio je za stolicu iza sebe.

Ovaj nekulturni postupak izazvao je pažnju i osude među publikom, koja nije mogla da veruje šta vidi. Iako je Desingerica poznat po svojim kontroverznim nastupima, mnogi su bili šokirani ovim potezom.

Uprkos tome što ga mnogi obožavaju, ovaj put je njegov postupak zgrozio javnost.

Gledatelje je iznenadio trenutak kada je Desingerica izvukao žvakaću gumu iz usta i zalepio je za stolac na kojem je sedeo.

Mnogi su bili zapanjeni njegovim postupkom, iako njegovo ponašanje nije bilo iznenađenje za one koji su pratili njegovu karijeru i kontroverzne postupke.

Podsetimo, Desingerica se našao u centru skandala kada se, 2. oktobra, u javnosti pojavio snimak na kom se vidi kako učestvuje u tuči sa grupom građana, među kojima je bio i jedan stariji gospodin.

Javnost ga je osudila što napada starijeg čoveka, a Desingerica je istakao da gospodina nije tukao, već da se sukobio sa mladićem koji je sličan njemu.

- Taj čovek je gurnuo seoska kolica pod auto, bukvalno da izginem, ja sam ukočio i ništa. Napao me čovek, nisam ga ni pipnuo, onda je izašao njegov sin da se bije sa mnom. Tek na onom snimku na kom se vidi da su mi udarili ženu, udario je po licu, onda sam krenuo da nabodem i to ne ovog čoveka nego njegovog sina, ovog visokog koji može da se bije sa mnom... Ne može ovaj čovek da se bije sa mnom, taj nije dobio ništa, nisam ga pipnuo. U principu, ja sam napadnut, nisam ja nikog napao - rekao je Despić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca zamalo zalutala u Hrvatsku! Za Telegraf otkrila detalje puta do hale u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA