Muškarac koji je pretučen u Beogradu je zvezda "Granda": Pevač se oglasio nakon jezivog snimka nasilja

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Juče je na društvenim mrežama objavljen snimak nasilja u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari, gde je jedan muškarac pretukao mladića zbog parkiranja. Napadnuti mladić, Nikola Trifić, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Kako se navodi na društvenim mrežama, a što se vidi i na snimku, muškarac je napao mladića jer mu je zasmetalo to što je parkirao "Audi" ispred njegove zgrade.

Nasilnik je sve vreme vređao i psovao vozače i nasrtao na njih, a vozaču je pocepao majicu.

Pevač Nikola Trifić oglasio se javno ovim povodom.

- Povodom situacije koja me je zadesila prethodnog dana dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Ovom prilikom želim da vam svima odgovorim. Najpre, zahvalan sam Bogu što je moja samokontrola pobedila i što sam uspeo da nadjačam svoj ego i ne zakomplikujem datu situaciju. Bio sam svestan da bi svaka druga moja reakcija, sem one koju sam primenio, bila totalno nepotrebna u datom momentu. Čoveka koji je bio toliko mentalno slab, verovatno isfrustriran i nesrećan, nema potrebe komentarisati. Njegov postupak na čin koji sam ja napravio, a to je samo i isključivo nepropisno parkiranje, tačnije parkiranje na njegovo parking mesto, govori samo o sebi. Svaka moja dalja reakcija usledila je isključivo zbog moje bezbednosti, ali i kako bih zaustavio dalje nasilje možda nad nekim drugim. Hvala vam puno svima na podršci - naveo je Nikola na društvenim mrežama.

O ovom slučaju su se danas oglasili i iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Njihovo obaveštenje prenosimo u celosti:

- Obaveštavam vas da nakon što je na društvenim mrežama objavljiven snimak na kom se vidi muško lice kako u Beogradu, u Ulici Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izvršio krivično delo Nasilničkog ponašanje iz člana 344 Krivičnog zakonika. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    23. oktobar 2024 | 19:52

    Na snimku se takodje vide 2 komunlca koja NE REAGUJU na nasilje i vredjanje,pa pitam da mi neko pametan objasni,koja je svrha postojnja komunalne policije? Sta oni rade? Koje su im duznosi? Ako je samo da idu uz kontrolore u autobusu,to je luksuz i bacanje para...

  • Velja

    23. oktobar 2024 | 19:49

    Pa jel zivis tu da se coveku parkiras na njegov parking..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA