Zorana Mićanović otkrila da je raskinula saradnju sa Grandom: "Možda ćemo se i suditi"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zorana Mićanović  najavila je da je nakon velikog uspeha odlučila da napusti Grand, a kako je sada najavila, zbog nekih dogovora koje nisu postigli, verovatno će završiti na sudu.

Ističe da je sa produkcijom u kojoj je ponikla ostala u dobrim odnosima, ali da će se ipak možda i suditi.

- Ostala sam sa "Grandom" u dobrim odnosima, ali sam otišla tamo gde mi je bolje. Tražila sam neki izlaz zbog uslova. Neke stvari u ugovoru s njihove strane nisu bile ispoštovane i nisu bile u redu. Ja sam sve ispoštovala. Možda ćemo se mi i suditi - rekla je pevačica.

Mićanovićeva se osvrnula i na Daru Bubamaru, čiju je numeru prepevala, istakavši da ju je ona pozvala, za razliku od Viki Miljković čiji je hit "Dragane" nedavno ponovo oživela.

- Čula sam se sa Darom jer sam obradila njenu staru pesmu "Trn u oku". Drago mi je što me je pozvala. Prava je lavica! Za razliku od Viki Miljković koja me nije kontaktirala. Viki je jedna, ona ima mnogo hitova, ali bi mi drago bilo, kao nekome na početku, da dobijem njenu pohvalu. Ništa više od toga. Možda se ona uvredila jer je to sada postalo megahit - rekla je Zorana za Informer.

Zorani su postavili pitanje i o koleginici s kojom je snimila duetsku pesmu, Breskvici, pa je pohvalila:

- Ja nju ne pitam o otkazanim koncertima. Možda je devojka bolesna, možda ima tehničke probleme... Ne mora da znači da je do karata. Moguće da je to... Generalno, gde god da ona dođe, ona napuni. E, sad, zašto su ti koncerti problem...

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA