Nakon što je policija odvela Isidoru, druga devojka šeta Sergejevog psa: Evo šta smo uslikali ispred zgrade

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sergej Trifunović prijavio je sinoć, 22. oktobra, svoju suprugu Isidoru, koja je nakon intervecnije policije osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji.

Isidora je rano jutro u policijskoj pratnji privedena kod sudije za prekršaje jer je državljanka Hrvatske koja je prijavljena policiji zbog nasilja u porodici.

Ekipa telegrafa psoetila je zgradu u kojoj je Sergej živeo sa Isidorom, a naš paparaco ispred iste uslikao je jedan zanimljiv detalj.

Naime, Sergje još uvek nije napuštao stan, a njegovog psa, vučjaka Mileta jutros je prošetala jedna javnosti nepoznata devojka.

Inače, komšije su progovorile o Trifunoviću i njegovoj supruzi, te istakli da su se često svađali.

- Često smo mi čuli da se svađaju. Sinoć iskreno, ništa nismo primetili, mislili smo da će se Sergej kraj Isidore smiriti, ali se to nije desilo. Viđali smo ih i zajedno i odvojeno - istakla je komšinica za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉

    23. oktobar 2024 | 16:03

    On jednostavno nije čovek za brak,šta je njoj trebao brak sa njim,sad se i ona pita,da ga promeni nije mogla,a on i nije mlad da se menja.

  • Ja

    23. oktobar 2024 | 15:39

    On matorac ona premlada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA