"Isidora više nije mogla da trpi..": Isplivali novi detalji žustre svađe Sergeja i njegove supruge

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Sergej Trifunović imao je sinoć, 22. oktobra tešku svađu sa suprugom Isidorom u stanu gde žive, zbog čega je reagovala i policija.

On ju je prijavio za nasilje u porodici, ali nije bilo elemenata za to.

Razlog svađe, kako nezvanično saznaju domaći mediji, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast, pišu ddalje domaći mediji.

Navodno haos je nastao kada se on vratio sa promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos, navode domaći mediji.

Inače, naša ekipa usnimila je Sergeja sinoć, samo dva sata pre nego što se dogodio incident i to u jednom gradskom lokalu.

Podsetimo, Sergej On je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore koja navodno preti da će "sve po stanu polomiti".

Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu. Međutim, tužilac Drugog OJT je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela iz oblasti nasilja u porodici. Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je on rekao da će je napustiti ona je počela da mu preti.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    23. oktobar 2024 | 10:40

    Sergej zeli da bude ozenjen i da zivi kao momak...ne ide to jedno s drugim

  • hahaha

    23. oktobar 2024 | 10:48

    A kao nije znala kakav zivot vidi????

  • Boža zemunac

    23. oktobar 2024 | 10:57

    Zbog ovog slučaja ne mogu da popijem jutarnju kafu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA