"Nismo mi krivi što je glupa" Jovana Jeremić uzvratila Tanji Savić oštrim rečima: "Umesto što olajava..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Tanja Savić, koja je gostovala u emisiji "Amidži šou", ponovo je otvorila stare rane i progovorila o situaciji koja se dogodila pre više od četiri godine, kada je usred emisije demonstrativno napustila studio.

Pevačica je tada izjavila da je emisiju napustila jer je u njoj, kako je rekla, bio "šund", indirektno potkačivši Jovanu Jeremić, voditeljku jutarnjeg programa.

Tanja je u emisiji Ognjena Amidžića otkrila da je njen odlazak iz emisije bio izazvan prisustvom određene osobe, ali da to nije bila lična stvar.

- Namerno sam tada rekla da idem u WC, a ne toalet, jer je u toj emisiji vladao šund. Znate na koga mislim, prepoznaće se. Ti si tu noć mene zapostavio, nisi kriv, ali neko je tu osobu pozvao u tu emisiju, baš kad sam i ja bila. Ja nemam animozitet prema toj osobi, ali nešto mi se tu ne sviđa... to ponavljanje. Ja sam tada sedela kao saksija, ništa nisam pričala, samo sam rekla "Dobro veče". Bila sam umorna, nisam spavala, i kada je spomenula rudare koji neće da rade za nju, to je bila kap koja je prelila čašu i rekla sam odoh ja kući - objasnila je Tanja.

Nedugo zatim, Jovana Jeremić se oglasila za Telegraf i oštro odgovorila na pevačicine tvrdnje.

Voditeljka nije štedela reči, nazivajući Tanju "kraljicom gluposti" i dodavši da je jedini šund te večeri bila upravo Tanja.

- Pod broj jedan, ovoga puta ću se samo oglasiti da Tanji Savić potpomognem da rasproda Arenu koju nije prodala ni pola, s obzirom da će biti poluprazna na koncertu, pa ću učiniti jedno dobro delo da prokomentarišem i odgovorim na njene nebuloze koje uvek izjavljuje u medijima ne bi li prodala koju kartu više i rasprodala Arenu, pošto će to biti njen najveći kiks u životu. U prilog ovome što sam rekla je sledeće, pošto je Tanja rekla da je u emisiji bilo šunda, jedini šund je bila ona, s obzirom da su svi ostali gosti bili fakultetski obrazovani ljudi koji su završili ozbiljne škole i fakultete. Podsećam, u toj emisiji su bili Dr Nestorović, Ivica Dačić i ja, svi zajedno imamo prosek 30, kada se sabere, s obzirom da smo svi bili najbolji studenti tih godina. Dr Nestorović je završio medicinu, Ivica Dačić je zaršio "Fakultet političkih nauka" i ja "Pravni fakultet univezitet u Beogradu". Nikada nećemo kao društvo napredovati, ukoliko dozvolimo da nam jedna neškolovana i neobrazovana Tanja Savić, da ne kažem neke druge epitete koji se odnose na njen stepen inteligencije, komentariše ljude koji su dokazani, pokazani i fakultetski obrazovani ljudi...Elem, da se vratimo na Tanju, ona je bila jedini šund, jedini promašaj Amidžija je bio što je pozvao nju koja mu jeste sedela kao saksija, nismo mi krivi što je glupa, nego je ona kriva što je glupa i nije svesna da mora da sedne da nauči i da se obrazuje, umesto što olajava, ogovara i pljuje bolje od sebe, koji mogu da joj budu profesori, ne samo u znanju i obrazovanju, već i u životnoj školi s obzirom na to da se Tanja nije pokazala kao neko ko zna šta ta treba da radi sa svojim životom. U prilog tome bih stavila njen privatni život i odnos sa njenim prvim suprugom, koji je i više nego kriminalan - rekla je voditeljka i nastavila:

- Jedina ponavljanja koja je Tanja Savić dobila u toj emisiji je ponavljanje njene gluposti u istoj i ponavljanje njene osobenosti, koja nema nijednu harizmu, nikakvu izjavu, nikakvu mimiku...Ona je došla u potpuno jednom podbulom i psihički neobjašnjivom stanju, ne bih zalazila u razloge njenog psihičkog rastrojstva. Ona nije znala da progovori jednu reč i nismo mi paralisali nju, nego je njoj jezik bio paralisan. Da li je ona imala neki problem koji je muči ili je imala neke hemijske reakcije u organizmu različite vrste, ali o tome ne bih nagađala jer bi to bilo nekorektno s moje strane, jer nemam dokaze da o tome govorim kada je ona u pitanju...Ona je ipak poznata kao kraljica gluposti, ja sam poznata kao kraljica šera.

- A što se tiče rudara, što je babi milo, to joj se i snilo. Žena nije razumela kontekst mog oglašavanja, ja sam branila rudare, a napadala sam tadašnju PR preduzeća koja nije našla za shodno da mi pošalje nekoga da mi ispriča o nesreći rudara koju su imali i kada su poginuli u rupi koju su iskopavali. Prema tome, nije čak ni razumela gradivo o kom se govorilo, ali vrlo to želi da komentariše u javnosti, što i dalje govori o stepenu njene gluposti i neobrazovanosti, jer je Dositej Obradović uvek govorio: "Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce" - zaključila je Jovana Jeremić.

(Telegraf.rs)

Video: Jeremićka otkrila da joj je Ana mnogo pomogla na početku karijere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA