Žena napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac, alarmirala policiju odmah: "Udario me u predelu glave"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20.oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom prestoničkom lokalu.

Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, to se desilo dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, 20. oktobra oko 01, 30, sa prijateljem B.D.

- I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. neposredno od pevačice Vesne Zmijanac. tada mi prilazi jedno NN muško lice, krupnije građe, a na sebi je imalo zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gde sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pesme od navedene pevačice - deo je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

V. Đ. je dalje pred policijom navela da joj je to NN lice tada dva puta ponovilo reči "ne možete tu da stojite".

- A zatim me isti povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u predelu glave tj. usta. Nakon što me NN lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica koja u crnim majicama koji u navedenom lokalu rade kao obezbeđenje i udaljili me iz lokala - deo je pomenute krivične prijave.

Ona je nakon podnešene prijave pošla u Hitnu medicinsku pomoć na ukazivanje lekarske pomoći i konstatovanja povreda, a nakon toga je lekarski izveštaj dostavila postupajućem inspektoru.

(Telegraf.rs/Dan)

Video: Goca Lazarevi pevala na osveštenju hrama u Uvcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    22. oktobar 2024 | 16:52

    Šta joj nije jasno? Dobila dvaput upozorenje i odbila da se povuče...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA