Balkanska glumica koju Srbi obožavaju postala milionerka: Život joj se promenio na autobuskoj stanici

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Hrvatska glumica Doris Pinčić, koju je publika u Srbiji zavolela zbog serije "Larin izbor", postala je milionerka.

Doris Pinčić, kako prenose hrvatski mediji, je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Doris je, kako pokazuju podaci iz registra za 2020. godinu, zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je otvorio ribarsku radnju.

Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodice tada nisu išle na ruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao svoje, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji "Larin izbor", i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb.

Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat - vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je 'Jutarnji klub' vodila s Hrvojem Kečkešom.

Stigla je 2014. ponuda i iz RTL-a gde počinje da radi kao voditeljka za niz udarnih projekata, da bi početkom 2020. prešla na HRT.

Trenutno je u vezi sa 13 godina starijem Davorom Guberovićem, koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA