"Predstavili me kao zvezdu": Naša pevačica o susretu sa Kasandrom i kako je nastala fotka o kojoj svi pričaju

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Biljana Jevtić objavila je fotografiju sa glumicom Koraimom Tores, poznatijom kao Kasandra.

Biljana je podelila detalje tog susreta.

- Tu sliku sam imala davno, ali sam zaboravila na nju. Prošlo je 27 godina i sad kad je ponovo dospela u moje ruke, setila sam se i rekla ‘Jao, Bože, tu sliku samo treba da pronađem.’ Ona je tada dolazila, mislim da je to bilo u Pioniru - prisetila se Bilja, a potom nastavila:

- Prvi put je tada došla u Beograd, ali ne mogu da se setim ko ju je doveo i ko je organizovao događaj. Pošto sam u to vreme, kao i svi, pratila tu seriju, to je bilo baš ono što se kaže ‘Kasandra’ i tada sam otišla na njen nastup i upoznala je. Tada smo se slikale, dala sam joj svoj CD i tako. Imali smo prevodioca jer ni ja ne znam španski, a ona ne zna naš jezik.

Na pitanje kako je Kasandra reagovala na nju i šta joj je rekla, Bilja je odgovorila:

- Ona se baš oduševila. Predstavili su me kao zvezdu, a u to vreme, 1997. godine, zaista sam bila u samom vrhu. Nismo puno razgovarale, to je bilo kratko pre nastupa, tako da nije bilo mnogo vremena. Bila je simpatična, vidi se na slici, baš je bila slatka. I sada je lepa žena, ali tada je bila baš prirodno lepa devojka, sitna i slatka.

Zbog fotografije sa Kasandrom, Biljanin Fejsbuk profil se usijao, a mnogi su prokomentarisali da je pevačica lepša od glumice, a ona je otkrila da li joj takvi komplimenti prijaju.

-Pa dobro, hvala svima koji to komentarišu, ali svako je lep na svoj način. Drago mi je, svako voli komplimente, ali ne bih sada raspravljala o tome ko je lepši. Lepe smo obe, lepe smo bile tada, a lepe smo i sada - rekla je Biljana za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Rakiju obožavam: Kasandra otkrila šta misli o peticiji koju su Srbi pisali, pomenula i omiljeno piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA