Oglasio se influenser Jodžir posle bahatog ponašanja u Beogradu: "Samo sam čekao da me neko pozove..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu, tačnije u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja.

Mediji su stupili u kontakt sa influenserom, kako bi otkrio šta se zapravo desilo, a kako on kaže nije se desilo ništa strašno već je interventna stala da ga pozdravi zato što ga vole.

- Samo sam čekao momenat da me neko pozove. Ja sam to i kačio na svoj stori. Sedeo sam i pio kafu i došao je čovek da napiše kaznu. Najnormalnije sam prišao i pričao s njim. Video sam da su tu bili novinari koji su to slikali i pitali se što mi ne piše kaznu. Nebitno. Najlepše sam se ispričao i ismejao i snimao sam to, tako da od toga nema ništa. A interventna se pojavila jer su me prepoznali. Sasvim slučajno su me videli i stali da se pozdrave jer me vole - rekao je Jovan za Kurir.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Ceca zamalo zalutala u Hrvatsku! Za Telegraf otkrila detalje puta do hale u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA