Okršaj influensera Jodžira sa policijom u Beogradu: Bahati Crnogorac napravio rusvaj, došla i interventna

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Jovan Radulović Jodžir imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu.

Sve se desilo u mondenskom naselju - Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja crnogorskog influensera.

Radulović se ponašao bahato, a policija to nije tolerisala.

Na video-snimku koji se pojavio na kanalu Novo mjuzik na platformi Jutjub do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa.

Jodžir dolazi u naselje, parkira svoj auto nasred ulice, a onda seda u kafić i ispija kafu sa svojim prijateljima. U jednom momentu se pojavljuje komunalni policajac, koji gleda u auto crnogorskog influensera, i tada se i sam Jovan njemu javlja i prilazi mu.

Nakon što mu komunalac objašnjava u čemu je problem i obaveštava ga da mora da pomeri auto, Jodžir se tome suprotstavlja i vraća se u lokal, gde nastavlja ispijanje pića i druženje s prijateljima. U jednom momentu se okreće prema policajcu i nešto mu dobacuje, a onda upotrebljava svoj telefon i s nekim komunicira putem poruka.

Neumorni policajac i dalje stoji pored njegovog četvorotočkaša, upisuje tablice i verovatno piše kaznu, a onda mu influenser prilazi i pokazuje mu svoj telefon. Službeno lice ne obraća pažnju na to, a onda se približavaju autu i Radulović seda na vozačevo mesto, ali se i dalje ne pomera, već pokazuje svoja dokumenta.

S obzirom na to da je vreme prolazilo, a influenser nije uradio ono što je trebalo kako bi se situacija rešila mirno, ubrzo je došla interventna jedinica. Video-snimak se ovde prekida.

Inače, Jodžir je postao popularan jer je jednom prilikom Novaku Đokoviću ispričao vic koji ga je nasmejao i postao viralan. Takođe je napravio cirkus kada se pre izvesnog vremena rastajao sa uplakanom porodicom, pa su mnogi pomislili da ulazi u neki od rijalitija, ali on je to demantovao.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca zamalo zalutala u Hrvatsku! Za Telegraf otkrila detalje puta do hale u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grdilo

    21. oktobar 2024 | 22:20

    pikavac jedan misli da je neka zvezda vrati se tamo odakle si dosao

  • Slobo

    21. oktobar 2024 | 21:55

    Samo je jos ovaj trebao u Bg, malo je ludaka pa ste njega doveli iz CG

  • Moni

    21. oktobar 2024 | 22:38

    Interventna zna da postupa sa stokom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA