Otvorili smo poklone sa Cecom koje je dobila od fanova u Sloveniji: Dve stvari su joj naterale suze na oči

 
A. M.
Z. R.
A. M. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Balkanska diva Ceca Ražnatović održala je 19. oktobra spektakularan koncert u Podčetrtku u Sloveniji.

Osim sjajnog nastupa koji je raspametio publiku, ovo je bio i povod za jubilej, naime ovo je bio Cecin 30. koncert u Sloveniji.

Verni fanovi su joj upravo zbog toga priredili posebno iznenađenje.

Na velikom video bimu na sceni pušten je emotivni video koji su fanovi iz celog regiona pažljivo pripremili. Video je počeo porukom: "Večeras, 30. jubilarni koncert u Sloveniji", nakon čega su se smenjivali isečci iz novina, fotografije i delovi intervjua koje je Ceca davala kroz godine, a mnogi od njih su baš za Telegraf.rs.

Tu iznenađenjima nije bio kraj jer je na poklon dobila i veliku zastavu Slovenije, dugačku 5 metara, a to tek oduševilo našu divu.

Posle snimka, fanovi su se popeli na binu i uručili Ceci poklone, a mi smo ih otvorili sa njom.

Ceca nije krila oduševljenje, a otkrila je šta joj se najviše svidelo i šta joj je nateralo suze na oči.

- Prva je zastava Slovenije. Mislim da je čast za svakog čoveka koji dobije zastavu, zastavu zemlje u kojoj dolazi. Ogromna čast, najveća moguća čast. Ja imam tu sreću da putujem po Balkanu i da me ljudi vole od Bugarske, Rumunije. Nema gde nisam bila i gde nisam pevala i prezentovala našu muziku. Dobila sam i večeras zastavu, to je ogromna čast kada ti iz publike zastavu. I uvek se potrudim i da podignem tu zastavu i da se zahvalim zemlji u kojoj gostujem. Pored zastave tu su i čokolade, fanovi su rešili da me ugoje. Emotivna čestitka na kojoj su potpisani fanovi koji su ovo iznenađenje i organizovali. Pored toga tu je i božanstveni poklon ćebe sa fotografijama koje su nastale tokom najznačajnijih momenata moje karijere. Slike sa decom, Marakana, dva Ušće, slika sa decom i Ceca Show predivno zaista. Oduševljena sam. Da li može ovo na kameri da se vidi ova ogrlica sa ugraviranim likovima mojih unuka? Ovo je predivno. Ja ne mogu da verujem. Zamisli da sam ovo da videla na bini, pa plakala bih kao kiša - rekla je Ceca pred našim kamerama, a šta je još rekla pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca obeležila jubilej: 30. koncert u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA