Ćerka Milke Forcan je neverovatna kopija majke: Sa 18 godina otišla iz porodičnog doma, pokrenula svoj biznis

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Milka Forcan(55) godinama je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena na biznis sceni Srbije, priključila se danas, 21. oktobra, kako je Telegraf ekskluzivno saznao, Radnoj komisiji Partizana.

Inače, najmoćnija žena u Srbiji, kojoj u biznisu nema ravne pre nekoliko godina se povukla, a otkako je napravila veliki zaokret u karijeri, Milka uživa u porodičnom životu, dok je posao sada na drugom mestu. Posvetila se suprugu Branku i deci.

Milka se, s vremena na vreme, na gradskim dešavanjima pojavljuje u društvu ćerke Jovane, za koju mnogi komentarišu da je majčina kopija.

Jovana Forcan lepotu je nasledila od majke, a zbog Milkinog mladolikog izgleda mnogi komentarišu da izgledaju kao da su sestre.

Ćerka Milke Forcan je završila nemačku školu, a potom i studije, i živela i radila u Ženevi u švajcarskoj banci. Nakon toga, neko vreme je provela u Beogradu, nakon čega je upisala master studije u inostranstvu.

Mlada Jovana lepotom u potpunosti parira majci, a mnogo važnije je da je pokazala da planira da i u karijeri prati majku. Milka se nedavno na društvenoj mreži Instagram pohvalila da je Jovana sama osnovala svoj brend, a ekskluzivnu garderobu prodaje u Beogradu i Londonu.

Ponosna majka priznala je da joj nije bilo lako kad je ćerka sa 18 godina otišla iz porodičnog doma jer se brinula da li će se Jovana uklopiti u novu sredinu i kako će se sama snaći na studijama.

- Time što je u roku završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je ponosna Milka Forcan.

Kada je u Beogradu, Jovana obožava da svaki slobodan trenutak provodi u opuštanju i uživanju. Takođe, sa prijateljima često otputuje na neku od egzotičnih destinacija, a fotografije sa istih deli na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Toni Cetinski se neobično priprema za koncert u Sava Centru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA