Na dan sahrane oca saznala za smrt bake: Našu pevačicu zadesile tragedije, oboje bolovali od opake bolesti

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Dijana Janković, poznata pod umetničkim imenom Didi Džej, nedavno je prošla kroz izuzetno težak period, u kom suočila se sa gubitkom dva voljena člana porodice.

Godina je započela uspešno za ovu pevačicu, ali privatni život doneo je neizmernu tugu.

Naime, Dijanin otac, Slavko, preminuo je nedavno, što je izazvalo ogromnu bol u njenom srcu. Da nesreća nikada ne dolazi sama, na dan njegove sahrane, saznala je da je i njena baka sa majčine strane preminula.

Dijana je bila veoma vezana za svoju baku, i tata i baka su joj preminuli od opake bolesti, a ona se svim silama borila da ih izleči nikada ne govoreći o tome javno.

- Za mene su ovo teški dani. Najteže pada gubitak članova porodice. Tačno je da mi je baka sa majčine strane preminula kad sam sahranjivala oca. Mnogo je sve to tužno. S jedne strane se radujete životu, uspesima koje sam ja uvek najpre delila sa svojima, a onda se jednog dana probudite zavijeni u crno. I otac i baka su otišli prerano za mene. Voljeni nikad ne umiru, ali jako mi nedostaju - izjavila je Dijana tada za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša u Skoplju otpevala pesmu za Tošića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA