Slavlje u porodici Bojane Ordinačev! Postala majka u 41. godini, a sada slavi treći rođendan naslednika

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Glumica Bojana Ordinačev ostvarila se u ulozi majke u 41. godini, a o ocu svog deteta do sada nije otkrila ništa javnosti.

U subotu je proslavila treći rođendan svog mezimca, a na Instagramu je podelila snimak s dečije proslave.

- I proslavismo treći rođendan. Hvala svim drugarima na igranju - napisala je glumica uz video na kojem njen naslednik duva svećice na rođendanskoj torti.

Bojana je jedna od retkih javnih ličnosti koja je uspela da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti. U jednom intervjuu otkrila je da je donela odluku da zaštiti identitet svog supruga, ne želeći da ga izlaže medijima.

- Nisam tip osobe koja svoj privatni život daje na dlanu, niti sam našla takvog partnera. Saglasni smo da je moj posao, koji podrazumeva javni nastup i prisustvo na društvenim događajima, nešto što nema veze sa našom porodicom - rekla je ona i objasnila:

- Njegova profesija je drugačija, mediji ga ne zanimaju, niti ga raduje bilo šta vezano za fotografisanje. Meni je uvek bilo malo čudno kada se neko nepoznat slika pored partnera koji je poznat. No, možda je to normalnije nego moj način gledanja na stvari. Ko voli nek izvoli - objasnila je nedavno glumica za Story.

(Telegraf.rs)

Video: EKSKLUZIVNO Pronašli smo Slovenca koji je Cecinu pesmu izveo u filharmoniji: "Zvuči kao Rosini"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA