Uplakana Tina Ivanović odgovorila na pitanje o nasilju u braku sa Zvezdanom: "Pre par meseci se to desilo..."

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pevačica Tina Ivanović oglasila se i prvi put javno priznala da se razvela od supruga Zvezdana Anđića, ali i odgovorila na mnoga druga pitanja.

Tina je sve vreme uplakana pričala o krahu braka sa Zvezdanom, a osim priznanja, otkrila je i šta je razlog okončanja njihove ljubavi.

Naime, spekulisalo se da je okidač bilo nasilje koje se dogodilo u njihovom domu, a pevačica je to sada razjasnila.

Tina Ivanović Foto: RTV Pink

- Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zloostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku...Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale...Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

Podsetimo, nakon nedelja tokom kojih se pisalo i nagađalo o razvodu Tine i Zvezdana, pevačica je danas odlučila da se oglasi i otkrije pravu istinu u emsiji "Premijera vikend specijal".

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina u emisiji "Premijera vikend specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Kakve ovacije za Karleušu, poručila - najlepša noć u mom životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    20. oktobar 2024 | 15:19

    Među prvačima se ova moda baš primila. Neki čija je "zvezda" počela da se gasi su na taj način hteli da je osveže, ali ako to medijski ne bude dobro ispraćeno džaba su krečili.

  • Zoran

    20. oktobar 2024 | 17:35

    A sta peva ova

  • Riči

    20. oktobar 2024 | 21:20

    Nije mi jasno kako je i do sada trpela ovog lika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA