Skandalozni snimak glumca koji je osuđen za bludničenje nad maloletnikom: Oglasio se uz pesmu Stariji čovek

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Isplivao skandalozan snimak bosanskog glumca Moamera Kasumovića, koji je u Sarajevu osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog bludničenja nad maloletnikom.

Naime, nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo, upriličen je razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju.

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kako su potvrdili prisutni, mladi čovek je ustao i rekao: “Molim vas, želim nešto da kažem!”.

Iz rečenica se dalo zaključiti da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina. A da je počinilac poznati glumac. Iz publike su ga pitali o kome se tačno radi, na šta je mladić odgovorio - Moameru Kasumoviću (43).

Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu rekao da je slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Glumac je osuđen za bludničenje nad maloletnikom na kaznu zatvora od godinu dana, no svoju slobodu je platio platio otprilike 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinar.

I mada se Kasumoviću od tada gubi svaki trag, na društvenim mrežama je isplivao skandalozan snimak. Naime, Moamer s jednim muškarcem peva pesmu "Stariji čovek" Mine Kostić, što je strašno s obzirom na to da reči pesme idu:

- Šta čekaš više stariji si čovek, tvoj dodir hoću, neću bilo čiji, briga me što si ti od mene stariji…

Iako se ne može tačno utvrditi kada je nastao ovaj snimak, na mrežama tvrde da je simtomačno da baš sada ispliv ovaj video s pesmom koja asocira na njegove nečasne radnje, prenosi "Naj portal".

(Telegraf.rs)

Video: Kakve ovacije za Karleušu, poručila - najlepša noć u mom životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA