Slovenci na nesvakidašnji način iznenadili Cecu: Ovoga se još niko nije dosetio, poklon dugačak čak 5 metara

 
A. Š.
Z. R.
A. Š. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je sinoć, 19. oktobra, nezaboravan koncert u Podčetrteku, koji je bio poseban ne samo zbog odlične muzike, već i zbog značajnog jubileja.

Publika nije ostala imuna na Cecu, pa su joj verni obožavaoci priredili emotivno iznenađenje.

Na video bimu iza nje prikazani su kadrovi sa njenih prethodnih nastupa širom Slovenije, a veče je postalo još emotivnije zbog nesvakidašnjeg poklona koji je dobila.

No, najveće iznenađenje tek je usledilo. Fanovi su joj doneli poklon koji je jednostavno oduševio, ogromnu zastavu Slovenije, dugačku čak 5 metara!

Ovaj neobičan gest ljubavi i poštovanja od strane njenih vernih obožavalaca ostavio je pevačicu bez reči, a suze su bile neizbežne.

- Ja se izvinjavam na ovoj pauzi, vrlo je emotivno. Hvala svima koji su se potrudili da me ovako obraduju i da me ovako razneže. Ne postoji ništa lepše nego kada imate predivnu, zahvalnu publiku, za sve ove godine, koja je uz mene. Nadam se da umem to ljubavlju da vam vratim. Hvala vam puno! - rekla je, suznih očiju, Ceca.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte početak Cecinog nastupa u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    20. oktobar 2024 | 10:00

    To im je glavna državna zastava ide preko pola drzave kada je razvuku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA