Nezapamćeno! Zbog Cece večeras mesto u kome pravi koncert ima čak 5 puta više ljudi nego što ima stanovnika

 
A. Š.
Z. R.
A. Š. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održava spektakularni koncert u Sloveniji, u mestu Podčetrtek, a hala u kojoj je nastupila se nalazi na samo 100 metara od granice sa Hrvatskom.

Mesto koje broji svega 528 stanovnika, večeras će ugostilo čak 3.000 posetilaca, što pokazuje nezapamćeno interesovanje publike.

Još zanimljivije je to što su karte za ovaj koncert prodavane i u Hrvatskoj putem zvaničnog distributera ticket.hr.

Publika s obe strane granice nestrpljivo je iščekivala da Ceca izađe na binu i izvede svoje najveće hitove, stvarajući posebnu atmosferu u hali koja je večeras ispunjena do poslednjeg mesta.

Ovaj koncert još jednom potvrđuje Cecinu popularnost, ne samo u Sloveniji, već i širom Balkana, a publika je uživa u vanvremenskim hitovima i nezaboravnom muzičkom spektaklu.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somi

    20. oktobar 2024 | 00:13

    Možemo da je volimo ili ne, ali teško da će ikada iko da doživi na Balkanu Cecinu karijeru i popularnost od 1995 na ovamo. Sve će uvek hteti Cecinu karijeru, to je definitivno. Sada je lako da se postane popularan na brzaka, da se reklamira po društvenim mrežama dok nas ne hipnotišu, ali to je sve mlaka vodica i bice gotovo za par godina.

  • coach

    20. oktobar 2024 | 00:26

    Iskusni. Svi Hrvati vole Cecu, a opet da zvanicno ima koncert u HR ne bi bilo bas dobro. I onda napravi u Sl blizu granice a i nema vis egranicbih prelaza.

  • 😎

    20. oktobar 2024 | 00:01

    Ceca u Sloveniji, Jeca u Makedoniji, od Triglava do Vardara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA