Karleuša "dovela" i Milicu Pavlović u Skoplje! Na neočekivan način izvele hit "Mashallah", publika oduševljena

 
A. Š.
J. G.
A. Š. J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pop diva Jelena Karleuša započela je svoju regionalnu muzičku turneju spektakularnim solističkim koncertom u Skoplju, u areni "Jane Sandanski".

Poseban trenutak koncerta bio je izvođenje pesme "Mashallah", gde se na ekranu iza nje pojavila Milica Pavlović, iako nije bila fizički prisutna na sceni.

Njih dve su kroz ovaj video-performans oduševile publiku, a fantastična vizuelna koreografija dodatno je upotpunila spektakl.

Karleuša se pojavila na sceni u izazovnom kombinezonu prekrivenom blještavim cirkonima, koji je savršeno istakao njen prepoznatljiv stil. Koncert je započela energičnom izvedbom pesme "Karlyb*tch", a publika je od prvog trenutka pevala s njom uglas, dižući atmosferu na viši nivo.

Ljubitelji muzike iz svih delova Makedonije okupili su se večeras, 19. oktobra, u glavnom gradu kako bi uživali u jedinstvenom nastupu jedne od najvećih zvezda Balkana. Arena je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a oko 6.000 ljudi došlo je da čuje hitove pop dive koja je prethodnih nedelja vredno radila na pripremi ovog spektakla.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša nastupom podržala vegane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA