Da se naježiš! Cela Arena uglas peva u čast Tošetu Proeskom: Kakav emotivan trenutak u Skoplju pred koncert JK

 
A. Š.
J. G.
A. Š. J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako je koncert Jelene Karleuše zakazan za večeras, zbog ogromne gužve i nestrpljenja posetilaca, počeo je malo kasnije jer se publika još uvek skupljala ispred Arene, čekajući priliku da uđe i uživa u hitovima koje je Karleuša pažljivo pripremila.

Na binu je izašla predgrupa, koja je izvela pesmu "Gromovi na duša" u čast Tošetu Proeskom, a cela Arena pevala je uglas s njima.

Ovaj emotivan trenutak dodatno je pojačan kada su svi prisutni upalili svetla, čime su odali počast jednom od najomiljenijih umetnika Balkana.

Podsetimo, poznati severnomakedonski pevač Toše Proeski izgubio je život u 26. godini u saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Hrvatskoj. Čitav Balkan je plakao i opraštao se od ovog umetnika, a 16. oktobra bilo je 17 godina od njegove pogibije koja je potresla ceo region.

Nakon uspešne promocije svojih albuma "Alfa" i "Omega", pop diva se vratila na scenu s punim sjajem, a njena muzička turneja po Srbiji prethodnih nedelja bila je više nego uspešna. Sada, uzbuđenje i očekivanje u Skoplju ne prestaju, dok se turneja nastavlja u Zeti, Crnoj Gori i drugim gradovima regiona.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša napravila spektakl u Pazovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA