"Vrištala je i nije bila pri sebi..." Senida doživela neprijatno iskustvo: "Jedan od najgorih nastupa ikada"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Senida Hajdarpašić (39) nedavno je podelila svoje neprijatno iskustvo sa jednog nastupa, ističući trenutak koji joj je ostao u sećanju.

Tokom jednog festivala u Sloveniji, pevačica je nastupala sa dvojicom gitarista, a kako je sama opisala, to je bio "akustičan nastup" koji se pretvorio u pravi haos.

- Jedan od najgorih nastupa ikada! (smeh) To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend, već sam nastupala sa dvojicom gitarista - rekla je na početku.

- U početku je sve bilo okej dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je želela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je, ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija! - dodala je Senida.

- Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada skroz bih drugačije odreagovala - zaključila je pevačica u razgovoru za "Express".

(Telegraf.rs)

Video: Emotivna Senidah pomenula porodicu, pa pokazala ka nebu: "Izašle su suzice, mislila sam razboleću se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA