Jovana odgovorila pevačici koja ju je napala zbog otimanja bakšiša: "Nisam kriva što ne zna da peva"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Nakon što je pevačica Anđela Vjetrović usnimila Jovanu Jeremić na jednoj svadbi, naravno kako peva, i oslula paljbu po njoj zbog bakšiša, sada se oglasila voditeljka.

Naime, Ađela je navela da je "Jovana otela mikrofon iz ruke njenoj koleginici", pa je pomenula i bakšiš koji je za 10 minuta uzela.

Sada se oglasila i Jovana i navela "da pevačici nije kriva zato što ne zna da peva".

- Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam joj ja kriva što ona ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, a tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu. Ja bih možda konkurisala ali nemam vremena, idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš pa se sad ljuti - poručila je u svom stilu Jeremićka za "Kurir".

Podsetimo, pevačica je snimala Jovanu na svadbi, a sada se oglasila na mrežama uz ne baš tako lepe reči za voditeljku:

- Neka joj je alal. Stvar je u njenom bahatom i bezobraznom ponašanju, o nepoštovanju muzičara. o ootimanju mikrofona koleginici, o njenom prepotentnom stavu i ponižavanju ostalih - navela je pevačica Anđela Vjetrović, a zatim dodala:

- I nije bitan taj novac koji je uzela, niko neće propasti, a ni obogatiti se od toga, ali otimanje pevačici mikrofona iz ruku, propisanje gluposti i omalovažavanje drugih je za svaku osudu - napisala je.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović imala važno obaveštenje za Hrvate: Otkrila kako su kolege reagovale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    19. oktobar 2024 | 12:54

    Први знак људске глупости је потпуно одсуство стида!!!

  • Mislim...

    19. oktobar 2024 | 14:15

    Kad se ....... rodi dzaba ga ljuljaš!!!Bez stida i srama.Fuj....

  • Tamara

    19. oktobar 2024 | 14:45

    Ko bese Jovana? Ona bahata sto misli da sve zna,omalovazava druge,a kada ima goste recenicu krece"ja ,pa ja,pa ja...sam bila najbolji djak,pa ja idem u Ameriku",engleski joj mnogo los.. Jednom recju uzas sta mi moramo da slusamo i sta nam se plasira... Zar skromnost nije vrlina? Kako se zove njeno ponasanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA