Anita Stanojlović sva u zavojima, završila na operacionom stolu: Evo šta joj se dogodilo

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon raskida veze sa sada već bivšim dečkom Anđelom Rankovićem, pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, donela je konačnu odluku da napravi promene i otišla pod nož.

Inače, Anita se podvrgla se operaciji, tačnije u pitanju je estetska operacija nosa.

- Operacija je super prošla, vidiš da nisam otečena, o zahtevu sam pričala u "Eliti", htela sam da sakrijem, ali nisam uspela - rekla je Anita, a onda je otkrila da li je dobila podršku bivšeg dečka Anđela Rankovića, te i u kakvom su odnosu trenutno:

- Jedino Anđelo zna i moja drugarica, okej smo, čujemo se, nismo zajedno, korektni odnosi...Kod mene ima nade za pomirenjem, ja sam mu rekla da ne odustajem, nismo uopšte u ljubavnom odnosu, ali što se tiče pomirenja, ja hoću, ali nije do mene samo, nego je i do njega - rekla je pobednica "Elite 7", te je i priznala do koje granice je spremna da ide zarad pomirenja sa Rankovićem:

- Znate mene, gledali ste me u rijalitiju - nasmejala se Anita, te nije želela da komentariše vezu Stefani Grujić i Jovane Tomić Matore, svoje bivše supruge.

(Telegraf.rs)

Video: U Ljubljani se dogodilo ono što niakd nije, i to tokom Teinog vrućeg plesa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA