"Otimanje mikrofona iz ruku, taj novac koji je uzela...": Pevačica udarila na Jovanu Jeremić zbog bakšiša

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Voditeljka Jovana Jeremić, gde god da se pojavi izazove pažnju, pa je tako poslednjih dana jedan od komentarisanijih videa, njen pevači performans na jednoj svadbi gde je za jednu pesmu uzela čak 1.000 evra bakšiša.

Međutim, zbog toga se sada našala na udaru pevačice koja je pevala na svadbi, a koja ju je napala upravo zbog bakšiša.

Naime, pevačica je snimala Jovanu na svadbi, a sada se oglasila na mrežama uz ne baš tako lepe reči za voditeljku:

- Neka joj je alal. Stvar je u njenom bahatom i bezobraznom ponašanju, o nepoštovanju muzičara. o ootimanju mikrofona koleginici, o njenom prepotentnom stavu i ponižavanju ostalih - navela je pevačica Anđela Vjetrović, a zatim dodala:

@andjelavjetrovic #jovanajeremic #pink #baksis #zvezda #hotelmajdan #svadba #pevacica #fyp #fypp ♬ original sound - Andjela Vjetrovic

- I nije bitan taj novac koji je uzela, niko neće propasti, a ni obogatiti se od toga, ali otimanje pevačici mikrofona iz ruku, propisanje gluposti i omalovažavanje drugih je za svaku osudu - napisala je.

Podsetimo, Jovana se nedavno provodila kao gost sa pratnerom Draganom, na svadbi, kada se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala. Ona je za samo 10 minuta dobila 1.000 evra bakšiša.

(Telegraf.rs)

Video: U Ljubljani se dogodilo ono što niakd nije, i to tokom Teinog vrućeg plesa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA