Voditelj o svadbi sina Ivice Dačića i pevačice Milice Jokić: "Biće broj jedan, a uskoro dobija novo prezime"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Milica Jokić jedna je od najtraženijih pevačica mlađe generacije čija veza sa sinom Ivice Dačića intrigira javnost.

Iako ne vole da eksponiraju svoju ljubav, pevačicu ne zaobilaze pitanja o svadbi, a sada je tu temu poveo i voditelj Zoran Pejić Peja tokom gostovanja u njegovoj emisiji.

Nakon što je pohvalio njen talenat, Peja je bez okolišanja pomenuo i svadbu sa Lukom.

- Mogu da kažem ona će vrlo brzo postati broj jedan, verujte mi. Peva fenomenalno, ubrzo će dobiti i novo prezime. Milica Jokić, a prezime novo Dačić. Gotovo. Ja na svadbi vodim program– rekeoa je Peja, dok se Milica sa osmehom zahvalila na lepoj najavi.

- Postaćeš veliko ime. Pratim te na Instagramu, gledam kako ko radi, imaš jako puno psola, pevaš puno svadni, što je dobro za tebe i za tvog suprug. Ima se, može se, lepo se živi, volimo se, uživamo, hotel 5 zvezdica. Želim ti da nastaviš krupnim koracima kao što si i do sada grabila– dodao je voditelj.

Podsetimo, Milica je nedavno progovorila o komentarima koje dobija na račun izgleda.

- Navikla sam se već na komentare, oko mojih usta, oko raznih nekih stvari, tako da, kako da ti kažem, ne zanima me. Mora da ima dobrih i loših komentara. Negativni komentari mi uvek izazovu pažnju, ma neću više ni da ih čitam -rekla je Milica, pa otkrila da njen dečko Luka, voli kada se ona izazovno obuče:

- Luka očekuje da budem izazovna. Mislim da mu se dopada stajling. Ne znam, danas mi je bila takva inspiracija da se utegnem, iako mi je bilo mnogo vruće.

(Telegraf.rs/Grand)

Video: EKSKLUZIVNO Pronašli smo Slovenca koji je Cecinu pesmu izveo u filharmoniji: "Zvuči kao Rosini"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA