Naš pevač lažirao potpis kod advokata jer ga porodica nije podržala: Emir Lapsus otkrio kako je odrastao

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Emir Aličković početkom ove godine napustio je Lapsus bend.

Pevač je u medijima više puta isticao kako nije ostao u najboljem odnosu sa kolegama. Emir Lapsus, kako je javnosti sada poznat, mnogi znaju po sjajnom vokalu i velikim hitovima.

O njegovom porodičnom životu malo se zna, a svoj privatni život nikada nije eksponirao i malo se zna o njemu. Emir je sada  progovorio o svom odrastanju i o svojoj porodici, otkrivši kako mu je detinjstvo bilo razapeto između fudbala i pevanja. Iako je fudbal igrao devet godina, pesma je bila njegova najveća ljubav, pa opredelivši se za nju ujedno je nastupao i na školskim priredbama.

- Stvarno mogu da kažem da sam imao lepo detinjstvo, ceo moj put je bio kako treba. Bio sam popularan i kod devojčica, uvek su me pratile, sećam se i moje prve devojke, zvala se Emina. Bio sam četvrti, peti razred, tada nije bilo telefona, ali je bilo leksikona i onda se ja upišem u njen, pa saznam ko joj je simpatija - otkriva kroz smeh pevač.

Emir otkriva da je kao i svako dete umeo nekada da se potuče.

- U osnovnoj školi smo se posle svakog časa fizičkog tukli. Igramo fudbal, ako je nerešeno, obično se pobijemo (smeh). Bilo je svega. Bio sam nestašan, ali nisam bio problematičan. Nikad nisam prvi počinjao, ali nisam dao na sebe - priznaje on.

Ipak, dešavale su se i nemile situacije a pevač otkriva za 24Sedam kako je imao u srednjoj školi problem s aprofesorkom.

- Imao sam problem sa jednom profesorkom koja mi je predavala četiri stručna predmeta, a ja sam tada sa 17 godina bio u jednom muzičkom takmičenju. Ona to nije podržavala. Čim dođem na nastavu, ona mi zalepi keca jer se bavim pevanjem. Smatrala je da "od tog tamburanja" nema ništa. Nisam je sreo kasnije u životu, ali se nadam da je do sad promenila mišljenje - dodaje on.

Pevač ne krije da mu je porodica važna i da je izuzetno vezan za nju, ali je u jednom trenutku doživeo udarac kada ga prvi put u životu nisu podržali.

- Porodica je uvek tu, oni su mi najveća podrška, ali nisu bili tu za mene baš od samog početka. Na to takmičenje sam se prijavio kao maloletnik i trebala mi je saglasnost roditelja. Od tate to nisam imao, pa smo mi lažirali potpis kod advokata (smeh) - otkriva Emir.

Pevač dodaje da je njegov otac policajac po profesiji i da je uvek strog kao i da je kući uvek bio vojni režim. Ističe da ima mlađu sestru koja mu najviše znači u životu i sa kojom s eodlično slaže.

- Sad me često pitaju kada ću doći kući - zaključuje razgovor pevač.

(Telegraf.rs/24Sedam)

Video: Emir Lapsus ispunio želju sebi i srednjoškolcima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA