Portret Rade Manojlović sa njenom majkom i sestrom koji tera na suze: "Živiš u nama..."

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Rada Manojlović je kao mlada devojka izgubila majku sa svega 19 godina.

Završavala je školu uspešno sa peticama a paralelno je radila na svadbama i veseljima kako bi zaradila neki dinar i pomogla majci u lečenju.

Rada je jednom prilikom u svojoj ispovesti ispričala bolan trenutak i sećanje na majku koja se borila sa svojom bolešću više od godinu dana. Kao što bi i svako i Rada i njena sestra koja je tada imala 17 godina nadale su se najboljem ishodu, međutim od sudbine nisu mogli da pobegnu.

Njena majka je u mladim godinama izgubila život zbog napredovanja bolesti, a Rada je isticala kako je njena majka znala jednom rečenicom da je smiri i trzne onda kada je plakala zbog nje i svega što im se dešavalo.

Iako javnost nikada nije imala priliku da vidi pevačicu sa svojom majkom na slici, a niti je ona takav intiman trenutak ikad javno podelila, u javnost je dospela jedna fotografija, odnosno portret njih tri, koje je naslikala jedna umetnica.

Radin i Marijin lik iscrtan je sa strane, dok je njihova pokojna majka u sredini portreta. Topla i emotivna fotografija tera suze na oči, a umetnica je pored portreta postavila i fotografiju njihove majke sa Radinim i Marijinim komentarom, koja joj je poslužila za iscrtavanje ove slike.

- Ljudi mi uvek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te mama. 20 godina živiš kroz nas, u nama, sa nama...Doživotno! Obećavam - napisala je u komentaru ispod slike Radina sestra Marija.

- Najviše na svetu...ovom i onom - nadovezala se Rada komentarom.

Portret pevačice sa svojom majkom i sestrom mnogima je naterao suze na oči. Oglasila se i pevačica koja je dala svoje mišljenje.

- Ovo je nešto najlepše što je neko uradio za nas - napisala je ona u komentarima uz nekoliko emotikona srca, a potom se oglasila i njena sestra navevši njihova imena uz srca.

"Predivan portret", "Prelepa ljubav", "Emotivno", bili su neki od komentara korisnika.

(Telegraf.rs)

Video: Rada Manojlović otkrila kako je pomogla Priji dok niko nije znao za nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ee

    18. oktobar 2024 | 14:39

    Divno!! Za Radu ❤️❤️❤️❤️🌟🌟🌟🌟

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA