Pomirili se Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić! Pevačica otkrila detalje odnosa: "Pozvao me je i rekao..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš nekada su bili u emotivnoj vezi, a skoro dvadeset godina od iste su se pomorili, te su danas na istom kreativnom putu.

Slavica je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je promovisala svoju novu pesmu sa pevačem Nenadom Jovanovićem, poznatim kao Nenad Blizanac.

Tokom razgovora s voditeljem Ognjenom Amidžićem o saradnji, Nenad je spomenuo Žiku, što je izazvalo zbunjenost u studiju.

Ognjen je, iznenađen, pitao: "Koji Žika?", dok su se svi nasmejali. Slavica je odmah reagovala, naglasivši da je to poslovna saradnja, te je sve vreme govorila kolegi da ju je uvalio u problem.

- Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti - rekla je pevačica.

- To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti - govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču.

- Uvalio si me druže... Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Jel sad okej? - pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.

Podsetimo, Žika Jakić je ranije govorio o svojoj vezi sa Slavicom Ćukteraš, te priznao da je ona bila prava ljubav.

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - rekao je nedavno.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović prošetala gradom i oduševila Banja Luku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA