39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog pokazala magičan prsten: "Nama razlika u godinama nije važna"

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Iako od samog početka njihove veze Lazara Ristovskog i Anicu Lazić prate negativni komentari, njih dvoje se mnogo ne obaziru na to.

Veza ovog para privlači pažnju javnosti zbog ogromne razlike u godinama i to skoro četiri decenije. Uprkos tome što su od starta naišli na osude i negodovanje okoline zbog neprihvatljive razlike, ovaj par se mnogo ne obazire na to. Ristovski je uplovio u ovu vezu posle razvoda od supruge danice sa kojom je proveo veliki deo života.

Bez obzira što neki smatraju da je među njima generacijski jaz i da oboje treba da izlaze sa svojim vršnjacima Lazar i Danica uživaju u ljubavi i dokazuju da ljubav prevazilazi godine. par često voli da podeli lepe trenutke zajedno, a skoro je jedna Danicina objava bila javnosti posebno interesantna.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje ruke na kojoj se vide sat i narukvica, međutim pažnju je posebno odvukao magičan prsten koji je Danica nosila na ruci.

Foto:Printscreen/Instagram/anicalazicofficial

Njeni pratioci nisu štedeli reči hvale na račun njene otmenosti i elegancije dok su drugi izrazili nadu kako bi voleli da na njenoj ruci vide verenički prsten i da će Lazar sigurno uskoro da joj ga da.

Komentarišući natpise o kontroverznoj razlici među njima, Anica je za Blic rekla kako njih dvoje ne osete tu razliku, sem "kada jedu palačinke, pa jedan se odluči za krem a drugi za džem". Ona se osvrnula i na to kako postoje stereotipi i da ne voli kada se "žene u 40-im nazivaju babama".

-  Kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto takav mi je horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče ta razlika u godinama je najmanje važna, ali medijima je važna

Glumica se osvrnula u priči i na njihovo zajedničko pojavljivanje u seriji "Dream team", otkrivši kako joj je angažman sa njim bio pravi izazov i da je njen partner perfekcionista koji želi da je sve savršeno što na nju malo stvara pritisak.

(Telegraf.rs)

Video: Ristovski: Zar nije lepo da ceo svet pominje Srbiju? Vakcinišite se, da budemo najbolji, da pobedimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA