"Spavamo u odvojenim sobama": Glumac otkrio da mora da pokuca na vrata kada želi intimu sa suprugom

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Senad Bašić je glumac kojeg je publika upoznala i zavolela u seriji "Lud, zbunjen, normalan" a on je u skladnom braku sa svojom suprugom preko 30 godina.

Iako je u njihovoj zajednici sve kako treba i nema nikakvih problema, glumac je podelio sa javnošću jednu malu tajnu koja je zasigurno kod mnogih izazvala različite reakcije. Bosanski glumac je jednom prilikom otkrio kako je s godinama naučio da se ne uzrujava oko sitnica ali je otkrio i recept za savršen brak, otkrivši kako vodi miran i povučeniji život.

- Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televiziju”, ispričao je glumac, te dodao i da je na društvenim mrežama samo kada to od njega traže - otkrio je on.

Foto: Printscreen/ Instagram/_senadbasic_

Kako on tvrdi ne robuje trendovima i konvencionalnim pravilima poput deljenja zajedničkog kreveta.

- Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite ostariti s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno - dodaje on.

Govoreći za hrvatski " IN Magazin", on je otkrio kako je okupirao ćerkinu sobu jer je bila prazna i napravio mesto samo za njega.

- S obzirom na to da je ćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dve tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje”, otkrio je Senad svoju taktiku za hrvatski "IN Magazin" - dodaje Bašić.

Foto: Printscreen/Instagram/_senadbasic_

Iako njegov glumalački lik koji tumači kao Faruk obožavaju žene, u privatnom životu njegovo srce je ukrala samo jedna.

Uprkos tome što je glumac izuzetno popularan, uspeo je da privatni život zadrži daleko od očiju javnosti. Poznata je informacija da je u braku sa suprugom Jasnom i da ima dvoje sina Skendera i ćerku Hanu.

Inače njegova ljubavna priča sa suprugom sa kojom je u braku tri decenije, počela je još u gimnazijskim danima i to u tramvaju na putu do škole. Od tada, njih dvoje se nisu razdvojili. Brak su sklopili u stedentskim danima njihova ljubav odolela je mnogim iskušenjima.

(Telegraf.rs)

Video: Džek Dimić za Telegraf.rs o Žarku Lauševiću, filmovima "Djeca Kozare" i "Volja sinovljeva"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA