Pevačica i fatalna žena bez dlake na jeziku udarila na kolege: "Da se vrati porez na šund!"

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Njeni hitovi su se rado slušali a ona je mamila uzdahe muškaraca u haljinici poput Merlin Monro koja pokušava da je obuzda na vetru.

Branka Sovrlić važi za jednu od eminentnijih pevačica na estradi i svoju karijeru je uprkos atraktivnom izgledu, gradila velikim hitovima poput " A tebe nema" ili "Lidija". Ona je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku i ko otvoreno govori o nekim stvarima koje na estradi baš i ne funkcionišu. Ona je za neke naše medije na jednom događaju prokomentarisala kako danas izgleda estrada i da li se promenila u odnosu na njeno vreme kada se pojavila i počela da gradi karijeru.

- Estrada se mnogo promenila od mojih početaka. Tehnika je uznapredovala i lakše se snima. Ranije nije mogao svako da peva. Mada, ima danas mladih pevača koji lepo pevaju. Mislim da bi trebalo vratiti porez na šund. Danas je sve dopušteno. Trebalo bi da postoji udruženje koje će preslušavati pesme i govori šta sme, a šta ne sme. Publika ipak sve nas gleda, to kako se oblačimo i ponašamo. Smatram da sam ja uvek bila dobar primer. Nikada nisam pila, niti pušila. Nisam se pojavljila ni u žutoj štampi. Nije to meni bilo ni teško. Moj otac je bio vojno lice, pa je sve kod mene bilo po pe-esu - rekla je ona.

Osvrnuvši se na odnos sa kolegama danas, kaže da nekada nije bilo zlobe na estradi i da ona jedva čeka da se vidi sa svojim kolegama i ispriča o svemu. Kaže da je slava nije udarila u glavu i da ne glumi veličinu ali da među nekim kolegama ima takvih pogotovo na početku kada odmah pomisle da su zvezde.

- Moj muž je znao da kaže: "Zalepi plakat, pa vidi koliko će ti doći ljudi!". Nije sve u televiziji, zavisi od publike šta će se kome svideti - zaključila je ona.

Inače pre nekoliko godina javnost je šokirala vest da je pevačica opljačkana u svojoj vili i da se sa provalnicima našla oči u oči što je opisala kao jedno od najtraumatičnijih iskzustava o kojem ne želi da priča.

(Telegraf.rs/Republika)

Video: Branka Sovrlić dala savet kako istrajati na estradi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    18. oktobar 2024 | 19:49

    Ona da se nije udala za lovaša ne bi je nigde bilo...ni sa šundom ni bez njega......ona priča o vremenu komunizma i socijalizma.....sad je sve privatno i ko ima para može da snimi i kravu kako muče ako će to neko slušati......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA