"Problem je što muškarci ženu doživljavaju lepom do 40. godine": Vendi oštro o masovnim razvodima na estradi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ova godina je bila poprilično teška za mnoge ljude na estradnoj sceni, a čini se da je razvoda više nego ikad.

Haris Džinović, Duško Tošić i Jelena Karleuša, Milan Kalinić su samo neki od javnih ličnosti koje su doživele krah bračne zajednice.

Vesna Vukelić Vendi je iz svog ugla komentarisala zbog čega je došlo do kraha ovih brakova koji su trajali i po nekoliko decenija.

- Kada se stupa u brak, uslovno rečeno, uvek su prioritet deca, samim tim moramo da znamo sa kim dobijamo decu. Naravno, postoje primeri bez dece, ali ako to nije ta vezivna nit, onda nešto drugo može da zadrži čoveka, ako nema unutrašnje ljubavi, ako se sve zasniva na strasti, onda može da se iskoristi onaj stih, danas si cvet, a sutra uvela ruža. Muškarci, ti koji zemaljski žive po strastima, smatraju da je žena nakon 40 godina uvela ruža. Problem je što muškarci ženu doživljavaju lepom do 40-te godine, a žene pristaju da igraju po toj ulozi, ako nije duhovno jaka. Ako je duhovno jaka, onda je supermen, ja to mogu da svedočim iz svog života - započela je Vendi, pa zaključila:

Živim duhovno, kada se bira muškarac, onda se bira kao genetski potencijal, da dete dobije taj materijal. Nije u pitanju samo pamet i druge vrline, nego i da se pogledaju preci, da li ima greha, jer sve je to balans koji mi nasleđujemo - rekla je Vendi u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Vendi iznenađenje na rođendanu Barbare Bobak: Leteli evrići na sve strane ko da sutra ne postoji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA