Prva fotka Marije Kilibarde posle porođaja: Voditeljka sija od sreće, a evo sa kim je pozirala

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Voditeljka je sa svojom kumom izašla na piće i iskoristile su da ovekoveče taj trenutak.

Marija Kilibarda se porodila 5. oktobra a na svet je donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner Bane Vučelić dali ime Senja. Javnost je pomno pratila i iščekivala Mariju nakon porođaja, a voditeljka je nakon izlaska, koliko su mediji mogli da isprate, pokazala da posle porođaja i dalje izgleda sjajno.

Iako su mnogi iščekivali neku njenu fotografiju odmah nakon dolaska bebe na svet, Marija do danas ništa nije objavljivala. Danas je ipak osvanula prva fotografija kako voditeljka uživa u njenom društvu.

Foto: Printscreen/Instagram/kilimara

Njena kuma Tijana Bejatović je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa druženja, a Marija ju je odmah podelila na svom storiju. Ako je suditi po fotografiji njih dve su uživale u prelepom danu, a evidentno je da voditeljka uživa u svojoj novoj ulozi i da prosto sija.

Samo 12 dana je prošlo od porođaja Kilibarde, koja je na svet donela ćerkicu a komplimente njeni pratioci sigurno nisu štedeli.

- Hej zgodna mama - pisalo je u opisu fotografije koju je podelila njena kuma aludirajući na Mariju koja izgleda neverovatno nakon porođaja.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kilibarda otkrila kako se Lepa Brena ponaša prema saradnicima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA