"Svi su mislili da mi je to nadimak": Pevač ima neobično ime i niko mu ne veruje da se tako zove

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sigurno ste do sada čuli najneobičnija imena, a da li ste ovo?

Pevač iz zlatiborskog Šljivovica postao je poznat zbog svog nesvakidašnjeg imena. Mnogi na pomen njegovog imena verovatno misle da je neka šala u pitanju, međutim on se zaista zove tako. Omiljen Vojinović kako mu je pravo ime, ne krije da je srećan zbog toga i ističe kako nikada ne bi "dao to ime ni za šta na svetu". Iako mu ide teško da ubedi ljude da se tako zove, na kraju to ipak uspe.

- Pa, vi nemate pojma kakva je to privilegija kad se zovete Omiljen. Dobio sam ime po stricu, a veoma sam zahvalan roditeljima što su me baš ovako nazvali. Bilo je dosta situacija kad se predstavljam ljudima da oni zapravo ne veruju da se tako zaista zovem, ali uspem da ih ubedim na kraju - ističe on.

Iako on verovatno izmami osmehe mnogima zbog svog imena, kaže da su se dešavale različite situacije i da je bilo i neprijatnoisti.

- Kad sam bio mlađi, prišao sam jednoj devojci koja mi se svidela. Mi smo tu svirali, bila je buka i gužva, i kao i sada slabo čujete sagovornika. Ja sam njoj prišao, pružio ruku i predstavio se - Omiljen, a samo sam čuo nju kako odgovara - meni nisi - kaže Vojinović.

Omiljen je svoju karijeru započeo pre pune tri decenije i to u jednom lokalnom kafiću na Zlatiboru, a pod utiskom njegovog imenja vlasnica kluba je njihov bend nazvala Omiljeni bend. 

Pevač tvrdi da su mnogi mislili da mu je to nadimak i da ga ljudi tako zovu zbog benda. On ističe da to i jeste njegov nadimak ali da ga supruga od mila zove Ljubo.

- Ona i moji sinovi su moj najveći uspeh - ističe pevač.

(Telegraf. rs/RINA)

Video: Haris Džinović se prisetio 6. juna 1991. godine, pomenuo Bregu i Čolu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA