"Milsila sam da umirem..." Naša pevačica kroz suze o teškom periodu: "Dve godine nisam otišla u prodavnicu"

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Pevačica Slavica Ćukteraš otkrila je da se suočila sa zdravstvenim problemima i da zbog anksioznih napada nije izlazila iz kuće.

Slavica je bila gost kod voditeljke Slavice Đukić Dejanović i tom prilikom je otvoreno govorila o anksioznom poremećaju i panikama zbog čega je zatražila stručnu pomoć.

- Pretežak je bio zato što nisam znala šta mi se događa, a sa druge strane sam morala da radim. Šta više u razgovoru posle sa neuropsihijatrom sam saznala da bi bilo dobro da nastavim da radim. To je stvarno jedan period mog života koji me mnogo naučio. Tada sam shvatila da ništa na ovom svetu ne postoji važnije nego naše mentalno zdravlje. Tog momenta da prestanu ti strahovi, te panike. Kada bih vam pričala da dve godine nisam otišla u prodavnicu, nisam znala šta se nalazi na rafovima...

Ona se prisetila perioda kada ju je majka bukvalno izvodila iz kuće.

- Ja žmurim i pokušavam da ostanem napolju, ali toliko mi se krivi zvuk u ušima u glavi, usta se suše ne pomaže ni voda ni ništa otvaram oči i pitam mamu kakve su mi boje, ona kaže crne, ja sam odjednom postala crna - priznala je ona.

Kako je otkrila voditeljki, prvi anksiozni napad dogodio se u kockarnici gde je bila sa svojom ekipom iz "Zvezde Granda", detaljno opisavši kako se osećala dok je boravila na tom mestu.

-  Kako su bili oni slot aparati, sve zuji, ja ne znam šta se to desilo, kako je to moglo iz čista mira, srce se steže, ne čujem ništa, trnem... Izletim napolje iz hotela, legnem na beton, dolazi ekipa moja, Tanja, Darko, a ja umirem. Polivaju me vodom, dolazim nekako sebi, ulazim u sobu, sutradan smo imali nastup, to mi je najgori nastup koji sam u životu imala. Ja uopšte nisam bila prisutna tu, ja sam pevala, ali mi je bilo bitno samo da ne umrem - dodala je ona kroz suze.

Pevačica je otkrila da joj se dešavalo da ima strah od smrti ili da će poludeti, otkrivši i šta joj je rekao neuropsihijatar.

- Slavice šta misliš ćega se zdrav čovek najviše plaši? Pa, da ne poludi". Posle sam kod nje dolazila sa mnogo pitanja jer ja sam toliko knjiga pročitala u vezi sa svim tim i dan danas čitam, ali imala sam sada smrtni slučaj u porodici i desilo mi se da sam posle koliko godina, posle 15 godina, dva puta u jednom danu doživela pravi anksiozni napad - otvoreno je opisala ona do detalja.

Ona je otkrila u kojima situacijama i gde se to dogodilo i kako se nosila sa tim emocijama.

- Strašno je bilo. Prvi put sam bila sama u jednom objektu, drugi put sam bila sa ćerkom. Zamislite kada ste sa detetom.... Ali, ja sam znala o čemu se radi. Nema veze što mi je smetala buka, množili su se glasovi u mojoj glavi, dete me pita za ovo, ja bih samo da se nekako šćućurim, ali znala sam o čemu se radi. Došla sam kući i rekla: "Uf, da li je moguće, ajde sad da vidimo Slavice da li će da se vraća, kako ćemo dalje". Tu sam zaključala svoje misli, nastavila svoj tok života. Da kucnem u drvo nije mi se vraćalo, bez ikakve bojaznosti vozim dete, idem po dete, dolazim za Beograd, vozim auto -

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISTINA

    17. oktobar 2024 | 14:37

    PA DEŠAVA SE I MENI SE DEŠAVALO ISTO,ALI ZA SVE POSTOJI REŠENJE, NIŠTA STRAŠNO SAMO GLAVU GORE I NAPRED I NIKAD SE NEVRAĆAJ NA STARO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA