Haris bi da se vrati Radi, a ona ni da čuje?! Raspituje se za njenu novu vezu, ostao joj dužan...?!

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Poznati bosansko-hercegovački pevač Haris Berković bio je pobednik "Zvezde Granda" 2015. godine.

Osim toga što se od ostalih takmičara izdvojio sjajnim glasom i talentom za pevanje, mnogi nisu ostali ravnodušni na Harisovu lepotu. Pa tako i pevačica Rada Manojlović.

Njih dvoje su uplovili u romansu, a po "stažu" koji je veza imala a i energiji koja je vladala među njima, sve je vodilo ka tome da će ona završiti brakom. Uprkos tome što je Rada bila starija od njega 10 godina, par je odolevao svim iskušenjima, kritikama, da bi nakon izvesnog vremena ipak raskinuli.

Iako je pevačica sada srećna sa novim izabranikom, Haris, koji je sa pevačicom bio u vezi pet godina, ne želi tek tako da odustane od te ljubavi.

Haris, kako "Kurir" navodi, želi da obnovi vezu sa bivšom i čini sve moguće da do toga dođe.

- Harisu je Rada najveća ljubav. Zajedno su prošli lepe i teške trenutke. Iako nisu odavno zajedno, a i Rada ima novog partnera on pokušava preko posrednika da sazna kako joj je u vezi, da li je srećna i zadovoljna - rekao je neimenovani izvor za Kurir. Kako navodi portal Berković je Radi navodno ostao dužan.

Izvor navodi da je pevačica bila širokog srca kada su njeni bivši momci u pitanju i da je uvek izlazila u susret njima, ukoliko su trebali pomoć.

- Rada je džek. Takva je otkako je znam. Ona je sve svoje momke finansirala. Uvek im je pomagala i davala šakom i kapom. Ostao je neki novac koji Haris nije vratio, ali možda će se i to desiti, samo je pitanje kada.

Rada i Haris bili od onih su parova koji su u medijima bili među najkomentarisanijim temama, od početka njihove veze odnosno saznanja javnosti da su zajedno.

Često se pisalo o njima i velikoj ljubavi koju su imali a onda i o raskidu koji je usledio.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: "Imam utisak da su modni stručnjaci pretplaćeni da me kritikuju": Rada iskreno o izboru garderobe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neron 🎼🎸

    17. oktobar 2024 | 14:23

    Šta je babi milo to joj se i snilo 🍷🧲

  • Marko

    17. oktobar 2024 | 14:08

    Pozajmio velike pare da sazida kuću. Sada mu treba još para,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA