Hodala je samouvereno po pisti pa se spotakla: Pogledajte "pad anđela" na Viktorijinom šou o kom se priča

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Manekenka Dautzen Kroes se spotakla na pisti dok je imala svoj defile na Viktorija Sikret šou.

Iako je stupila na scenu samouvereno poput svojih koleginica, prošetavši luksuzan i skupocen donji veš, pod krilima anđela, u jednom trenutku joj se štikla zaglavila u podu.

Manekenka je pokušala da izvuče stopalo iz sandale, ali nije uspela, te je morala da se sagne i namesti je.

Publika je nagradila aplauzom, kako bi je ohrabrila. Kada je bila sigurna da je sve u najboljem redu nastavila je da šeta samouvereno.

Iako joj je u susret išla koleginica iz suprotnog smera koja je želela da joj pomogne manekenka je to vrlo brzo i profesionalno odradila a onda je nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

@womenshealthspain Poco se habla de que uno de los momentos más reseñables que nos ha dejado el Victoria’s Secret Fashion Show ha sido el pequeño tropiezo de Doutzen Kroes: durante su desfile se le enganchó el tacón con una baldosa, saliéndose el zapato... Con mucha calma y tranquilidad, volvió a ponérselo y continuó su caminata como si nada 👏🏼 ¿Moraleja? Da igual lo que la vida te ponga por delante, puedes con ello 👠 #vs #victoriassecret #doutzenkroes ♬ sonido original - Women’s Health España

Dautzen Kroes ovim gestom je pokazala da se i takve nepredviđene stvari dešavaju na pisti i da uvek treba biti pripravan.

Viktorija Sikret 2024. vratila se nakon 6 godina pauze a pistom su prošetala neka od najpoznatijih imena. Ipak, najveće iznenađenje za sve bila je manekenka Adriana Lima koja se vratila u svom punom sjaju iz penzije pokazavši savršeno telo u 43. godini.

Pored nje, pistom su prošetale i druge poznate manekenke  među kojima Tajra Benks, Kejt Mos,Ešli Graham, sestre Gigi i Bela Hadid i druge.

(Telegram.rs)

Video: Jarić snimio ćerke dok rade, devojčice delile karte za šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA