Roditelji srpske pevačice prodali imanje da bi ona platila album! Estrada se okupila da je podrži

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Mlada nada domaće estrade, Nina Vlajković (18) promovisala je večeras, 16. oktobra album prvenac pod nazivom "Sever i jug".

Nazivaju je biserom iz Batočine, a ona je otkrila da joj je Ognjen Amidžić dao veliki vetar u leđa, a da je prvo upoznala Radišu Trajkovića Đanija.

On joj je tom prilikom dao savet da se više smeje.

- Prvo sam upoznala Đanija, sa estrade, a on mi je dao savet da se više smejem i da budem pozitivna. Moram priznati i da sam zaljubljena i da se uvek trudim da budem ono što jesam - bila je iskrena Nina i otkrila da je njena porodica prodala imanje kako bi isfinansirali ovaj album.

Otkrila je i da ne kopira Prijovićevu.

- Ne kopiram Aleksandru Prijović, njena promocija prvog albuma se zvala "Od istoka do zapada", a moja je "Sever i jug". Nije ništa namerno ja sam želela da se tako album zove.

Od Niniih kolega na promociji su viđeni Darko Lazić, Emir Habibović koji je došao sa suprugom Tamarom, Sloba Radanović, Zoran Pejić Peja, Nadica Ademov sa suprugom, Menil Velioski, harmonikaš Borko Radivojević, kompozitor Saško Nikolić, Jana, kao i Ninina najveća podrška - Ognjen Amidžić koji je i nazvao biserom.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović prošetala gradom i oduševila Banja Luku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    16. oktobar 2024 | 23:36

    Prodali imanje da ona snimi album? Ja prslih ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA