"Prvi put odveo sina iz drugog braka kod roditelja": Dženan je 15 dana nakon razvoda otišao u Prijepolje

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dženan Lončarević je dobio drugog sina sa izabranicom sa kojom navodno živi dok je još bio u braku sa Samirom.

Pevač je prema pisanju medija navodno živeo paralelno sa njom dok još zvanično nije bio razveden, a sada je kao bomba odjeknula vest da je po drugi put postao otac i da je prvo dete od tri godine doveo u Prijepolje kod svojih. Javnost nije bila upućena u to da je pevač sa nepoznatom ženom dobio vanbračnog sina. I taman što su saznali za njega Lončarevićje opet postao otac i dobio je drugog sina.

- Pojavio se u Prijepolju 15 dana nakon razvoda sa prvim detetom. To je bio prvi put da je sina iz tog drugog nazovi braka doveo kod roditelja i među rodbinu. Šeta sav ponosan - rekao je dobro upućen izvor i otkrio da niko od rođaka i komšija nije znao da Dženan ima vanbračno dete sve dok nije došlo do razvoda sa Samirom - naveo je izvor, a prenosi Blic.

Neke komšije su potvrdile da se on razveo u julu i da do tada niko nije znao da ima prvo dete.

- Dete je rođeno 2021. godine, a niko nije znao da postoji do sada. Sve se izdešavalo u periodu od jula do oktobra, saznalo se da ima prvo dete, razveo se od Samire, dobio je i drugo dete... - zaključio je izvor za "Blic".

Ovo je, kako kažu, bio prvi put da je sina doveo u rodni grad, ali da tu drugu ženu nikada nisu videli, kao i bebu, što je razumljivo jer je u pitanju novorođenče.

Komšije pevača su rekle kako su sve vreme mislile da je žena koja je živela sa njim, njegova supruga i da su tako mislili sve dok nisu došli do štampe u kojoj so pročitali o njegovom neverstvu.

- Mi smo bili uvereni da je to ta Samira, kako se već zove, i da mu je to supruga. Iznenadili smo se kada smo pročitali u novinama da je zakonita supruga u Prijepolju, a da je ovo nova žena. Nisu se oni eskponirali, ali ni su se ni krili. Šetali su dete tu po kraju. Doista, ovo nije mesto elitno gde bi ga neko mogao videti od sedme sile. Ali, eto kada se desilo da su snimljeni i kada je to počelo da se širi mrežama i po medijima, on je poludeo. Preselili su se pre nego što se rodilo drugo dete, mislimo da je zbog toga, a možda su samo tražili veći stan sada kada ih je više, kaže ovaj momak.

Podsećanja radi. Dženan je navodno, godinama ubeđivao tada zakonitu suprugu Samiru da mu je nova devojka zapravo saradnica, što mu je ona poverovala. Kada je ona saznala da je Dženan dobio još jedno dete, poželela mu je sreću.

(Telegraf.rs/ Blic)

Video: Dženana Lončarević prvi put zapevao u javnosti nakon skandala oko razvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA