"Od tada se plašim i u kadu da uđem": Naša pevačica preživela traumu kad je bila mala, od tad ima veliki strah

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slađa Alegro ispala iz čamca

Slađa Alegro je podelila jedan od najvećih strahova koji trenutno ima a dobila ga je tokom jednog traumatičnog događaja.

Pevačicaje poznata po svojoj iskrenosti i uvek prisutne volje da sa medijima podeli neke anegdote iz života. Ne ulepšavajući nimalo stvarnost niti situaciju koja joj se desila ona je odlučila da svima otkrije zbog čega se sad plaši bukvalno da uđe u kadu.

Gostujući u emisiji kod Cece Ražnatović na BlicTv-u, Slađa se prisetila nemilog događaja dok je plovila čamcem. Ona je sa Cecom i publikom podelila to da ima strah od vode, ali se prisetila i kako joj je folk diva pomogla, kada su poplave bile u Obrenovcu pre deset godina.

- Kod mene je jedan posebno izražen strah od vode. Ne samo velikih voda poput mora i okeana, već i kade - otkrila je Slađa.

Pevačica je u razgovoru dodala da je kao mlada doživela  traumatično iskustvo koje je oblikovalo njen strah.

- Ispala sam iz čamca i skoro se udavila. To mi je ostavilo duboko usađenu traumu koju, nažalost, nikada nisam uspela da izlečim. Mnogo mi je žao što nisam uspela da se suočim s tim - emotivno je ispričala u toj emisiji.

Kako je istakla, njen strah od vode samo se dodatno pojačao tokom poplava u Obrenovcu 2014. godine.

- Tokom poplave, voda je stigla do četvrtog sprata stambene zgrade u kojoj živim. Zbog straha, bila sam u panici. Ceca me je zvala i rekla da lociram svoju poziciju kako bi mogla da pošalje pomoć po mene i stvarno, Ceca mi je i poslala pomoć - ispričala je Slađa.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Slađa Alegro u žiriju Zvezda Granda: "Opsovala bih, ali sam fina na televiziji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA