Dženan se iselio iz stana?! Nakon što je dobio dete sa novom ženom, doneo ovu odluku?!

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Pevač Dženan Lončarević nedavno je dobio je drugog sina sa izabranicom sa kojom je, kako su mediji prenosili, paralelno živeo dok je bio u braku sa Samirom.

Kako se navodi, oni već 15 godina žive zajedno u Beogradu.

Pevaču je ovo četvrto dete, a drugo koje je dobio sa novom izabranicom.

Kako se navodi, Dženan i njegova partnerka ne žive više na istoj adresi. Komšije kažu da se odselio iz kraja, kao i da nije preterano komunicirao sa komšilukom, ali da je uvek bio srdačan kada ga neko pozdravi.

- Dženan je živeo ovde, ali odselio se pre nekoliko meseci. Ovo je zgrada u kojoj je živeo sa suprugom, prolazili su često zajedno, ali iskreno, nismo komunicirali, ja gledam svoja posla i radim, ne gledam okolo. Sad kakav je on kao čovek, to ne znam, ali prema meni je uvek bio korektan - priča radnica jednog lokala u blizini zgrade gde je Dženan živeo.

- Dženan vam više nije ovde, sada živi na Dedinju - rekao je momak koji se našao u ulici.

- Viđao sam ga pre kolima kad prođe ovuda. Ima suprugu živeo je tu sa njom, ali ga nisam skoro video. Kažu da je sada na Dedinju ili Senjaku, tamo negde. Mislim da je opcija za preselenje bio Vračar ili Dedinje, ali mislim da su zbog dece odlučili da bude Dedinje - ispričao je još jedan komšija iz ulice.

- Dolazio je redovno ovde i kupovao je kod nas. Uvek je bio ljubazan i fin, ne mogu ružnu reč da kaže - istakla je radnica obližnje prodavnice.

- Tačno je da je Dženan ovde dolazio, ranije često, ali u poslednje vreme ga nisam videla. Ali kad god je ovde svraćao bio je ljubazan i uvek se šalio. Uvek je naručivao kraći espreso i vodu, nikad nije bio uobražen. Ovde je dolazio sa jednim prijateljem muzičarem, koji obožava motore, baš kao i ja, pa smo često pričali o tome, a Dženan je prevrtao očima jer ih on ne voli, ali je uvek umeo da se našali i govorio mi je da mu nekad dam motor da provoza krug. Ostavljao je bakšiš naravno - ispričala je zaposlena lokala.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Dženan zapevao Cecinu pesmu na nastupu, da li je to poruka za razvod?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. oktobar 2024 | 15:03

    Pobegao ali će brzo biti otkriven ......Ovi naši bi te i u Pekingu pronašli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA