"Imam modrice, pao je mrak pa..": Milica Pavlović o detaljima provoda u Banjaluci, pomenula i jednog košarkaša

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Muzička zvezda Milica Pavlović juče je priredila neverovatan dan svojim fanovima u Banjaluci, tačno mesec dana pre nego što će održati još jedan u nizu koncert u svojoj uspešnoj turneji "Lav".

Nju je na Trgu Krajine u Banjaluci dočekala horda fanova s kojima se družila i fotografisala, a pred našom ekipom govorila je o gradu koji obožava, svojoj tetki, ali i muškarcu koji je podseća na Banjaluku.

- Banjaluka je meni u srcu, uvek su ljudi nasmejani, uvek su lepi, nema navalentnih ljudi. Za poželeti - rekla je kratko.

Ovog puta, za razliku od prethodnih je Milica sebi dala oduška, pa je u Banjaluku došla dan pre, i odlučila da se dobro zabavi, ni manje, ni više nego u luna-parku.

- Idemo posle zajedno do dvorane Borik. Došla sam juče, zato što nekako uvek kad dođem standardno, hotel, nastup, nastup, pa nazad za Beograd. E, pa sam juče lepo došla pa sam otišla da vidim to veštačko jezero, doduše pao je mrak pa sam nešto videla, nešto nisam. Ali, kad sam videla luna park, ja sam rekla super, vodite me u luna park. Imam modrice, ali mi je toliko lepo bilo, toliko sam se lepo provela. Neke devojke su bili moji suvozači.... Posle pet vožnji sam htela još, ali su mi rekli da to baš nije pametno da će me posle boleti glava i da ću verovatno sa još mnogo modrica završiti.

Kako je navela, Banjalučani su prijatni i susretljivi, te na ulici uvek sretne mnogo lepih žena i dobrih odevnih kombinacija.

- Ipak mi je prva pomisao kada kročim u Banjaluku maturant Srđan Adamović kojem sam prije dve godine bila pratnja na maturi. Baš sam se dopisivala sa Srđanom pre neki dan i pozvala sam ga na koncert, na moju žalost on neće moći da dođe zato što je prešao da igra košarku za neki drugi tim - rekla je pevačica.

Na pitanje šta će publika moći da očekuje od njenog koncerta u Banjaluci, Milica je pomenula "krv, suze, znoj i ljubav".

- Taj koncert je koncipiran tako da uvek možemo od 10 do 20% da izmenimo. Banjalučani budite sigurni da ćemo se potruditi da dobijete dosta krvi, znoja, ljubavi. Očekujte i dosta ljubavi na sceni, a bogatim repertoarom ćemo vas provozati kroz mnogo emocija. Trebaće vam puno energije za ples i pevanje - rekla je Milica.

(Telegraf.rs)

Video: Pojavio se snimak sa venčanja Isidore i Sergeja Trifunovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA