Nada Topčagić priznala da joj se udvaralo pola estrade, nećete verovati, među njima je i ovaj pevač

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nada Topčagić je pevačica koja bez dlake na jeziku priča o svojim kolegama i često deli sa medijima zanimljive anegdote sa snimanja, zajedničkih putovanja.

Ovaj put ona je otkrila da joj se kako kaže "pola estrade udvaralo" u mladosti. U svom maniru i vidno raspoložena Nada je otkrila da je među njima bilo dosta poznatih imena pa je otkrila, ko je još bio "slab na nju".

- Pola estrade, neću sada da otkrivam baš sva imena, ali eto mogu priznati da je i Bora Drljača jedan od njih - iznenadila je pevačica.

Pevačica je u skladnom braku već decenijama sa Zlatkom a jednom je priznala kako njih dvoje "ne bi mogli da žive jedno bez drugog".

- Sa Zlajom sam od 1983. godine. Da meni nije Zlatka, ne bih znala, sad u ovim godinama, gde bih pošla, gde bih došla. To je podrška i prijateljstvo, stvarno, toliko mi čini. Vi nemate pojma kad treba da idem nešto da snimi, to je “Daj mi to, dodaj mi to”. To je užas, to niko ne bi mogao da izdrži - navela je ona.

Pevačica je priznala da je ljubav među njima jaka i da bi njen suprug u slučaju da joj se nešto desi "umro za nju". Gostujući u emisiji "Magazin in" ona je otkrila kako se njih dvoje "sjajno razumeju" i da nikada nije "pogledala drugog muškarca".

- Nisam imala ni vremena da mislim na druge muškarce. Ja sam osoba koja nije imala vremena. Non-stop sam u akciji i ljudi, prijatelji, komšije, koji me poznaju to znaju. Jedan prijatelj mi je rekao: “Ti to sve radiš da ne bi pomišljala na druge stvari - dodala je on.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Milica Pavlović prošetala gradom i oduševila Banja Luku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA