"Momci i kolege su me ujedali za srce, a Desingerica.." Rada Manojlović otvorila dušu: "Desi se neka energija"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Pevačica Rada Manojlović otvorila je dušu i šokirala priznanjem kakav ima odnos sa pojedinim kolegama sa estrade.

Rada se najpre osvrnula i na nedavno zajedničko gostovanje u jednoj emisiji sa kolegom Dragomirom Despićem poznatijim kao Desingerica, nakon čega su mnogi zakiljučili da je ona bila ta koja je koketirala sa kontraverznim pevačem.

- Samo mi nije jasno, on je mene ujeo, a naslovi su bili da ja koketiram i ja sam se kao na Desingericu naložila (smeh). A ja ustvari ne gledam u čoveka, gledam na drugu stranu, a on mene ujeda. Nije bilo da se Desingerici sviđa Rada, nego Radi Desingerica – požalila se Rada na naslove koji su je stavili u prvi plan na mnogim portalima.

Pevačica je otkrila i da li joj uprkos svemu prija taj prisan odnos sa kolegama, poput Deingerice.

- Naravno. Super. Mi se tako ujedamo međusobno (smeh). Ne - naglasila je Manojlovićeva uz smeh.

Ona je odlučila da ipak stavi tačku na spekulacije o njihovom odnosu i da ispriča ko ju je od svih kolega najviše ugrizao, a bilo je takvih.

- Za srce? Momci su mene ujeli za srce, istovrmeno i kolege, ali Desingerica i ja smo ovako super. On se u toj emisiji otkačio skroz. Generalno mi se otkačimo i imamo super konekciju iako se nismo videli godinu dana, od prošlog „Ami Džija“. Mi nismo nešto da se družimo nego tako smo…, Desi se nešto, neka energija – ispričala je Rada.

Rada je otkrila i šta misli o nastupima svog kolege oko kojih se podigla ogromna prašina u čitavom regionu, naročito tokom ovog leta.


-Meni je sve to šoubiznis. Nije on jedini. Ako pogledamo svetsku, ali i našu scenu, bilo je tu i skidanja na bini. Pa je l’ Jelena izvodila one muškarce koji su se skidali kao „ide maca oko tebe“. Uvek ima neki performans. Vendi šta sve nije radila… I ja na kraju krajeva šta sve radim. Ja se popnem na sto, a on čovek, smislio je nešto drugo. On se popeo potpuno na plafon i eto, smislio je svoju foru koju je dobro unovčio – objasnila je Rada.

(Telegraf.rs/Grand)

Video: Kako "gori" Rada Manojlović bez ijedne operacije i silikona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. oktobar 2024 | 07:51

    Lepo...ona sebe poredi sa Vendi......a i Diva je tu sa Vendi.......

  • 😎

    16. oktobar 2024 | 09:44

    Rado, Rado. čime se ti sve baviš. Radi ono što znaš, udaj se, radi dete i ne glupiraj se više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA